Újra szerelmes Kiss Ramóna - Sikeres kézilabdázó a párja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Kiss Ramóna kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna már nem szingli, új párja ráadásul nem is akárki: a Veszprém kézise rabolta el a színésznő szívét.

Minden bizonnyal rengeteg magyar férfi irigyli most Lékai Mátét, aki elcsábította az egyik legdögösebb magyar színésznőt, Kiss Ramónát. A majdnem kétméteres, jóképű Lékai négy évvel fiatalabb a Barátok közt Zsófijánál, de ez egyáltalán nem zavarja őket, mint ahogyan a Budapest és Veszprém közötti viszonylag nagy távolság sem.

Lékai Máté rabolta el Kiss Ramóna szívét Forrás: MTI/Kovács Anikó

"Bár még igen friss a kapcsolatuk, már most látszik, hogy hosszú távú lesz. Az elmúlt év során több rendezvényen összefutottak, beszélgettek, de akkor még nem volt köztük semmi. Majd Máté tette meg az első lépést, amikor Ramóna Máté nagypapájának halsütödéjében falatozott. Ma már úgy turbékolnak, mint a tinédzserek, és a köztük levő sok-sok kilométer sem zavarja őket. Ha Rami tud, azonnal kocsiba ül, és Veszprém felé veszi az irányt, akár forgatások után is, Máté is utazik hozzá Budapestre, amikor csak teheti. Rengeteget nevetnek, minden idejüket együtt töltik, amit csak tudnak"nyilatkozta a Borsnak egy informátor.

A lap szóra bírta Lékait, aki szűkszavúan nyilatkozott:
"Valóban régóta ismerjük egymást, de egy hónapja vagyunk együtt. A távolság nem akadály, ez két emberen múlik, megoldjuk."

Kiss Ramóna már nem szingli Fotó: Polyák Attila - Origo

Kiss Ramóna pedig mindössze ennyit tette hozzá:
"Én is csak megerősíteni tudom a hírt, ez egy valós kapcsolat."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.