Galambos Bogi utolsó nyaralását tölti Thaiföldön - Fotó!

Forrás: Instagram/Galambos Bogi -
Thaiföld Galambos Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb iskolás tegnap már újra az iskolapadban senyvedett, de Galambos Bogi nem: ő Thaiföldön nyaral, és a pálmafák árnyékában pihen!

Elkezdődött az iskola, de nem mindenkinek: Galambos Bogi például nem a padban töltötte a tegnapi napját, legalábbis az Instagram-oldala szerint. Galambos Lajcsi lánya a közösségi oldala alapján Thaiföldön nyaral éppen, és a pálmafák árnyékában töltötte a hétfőt!

Galambos Bogi utolsó nyaralását tölti Thaiföldön Forrás: Instagram/Galambos Bogi

Neki biztosan nem úgy telt a hét első és utált napja, mint ahogy az összes többi diáknak vagy dolgozónak: falatnyi rövidnadrágban élvezte a kilátást egy hatalmas sziklán csücsülve! Mindannyian irigyeljük Bogit, hogy nem egy irodában vagy az iskolapad mögött szenvedett.

Lajcsi lánya, Galambos Bogi brutális dekoltázst villantott

Különleges képet tett közzé nyilvános közösségi oldalán Galambos Lajos lánya, Bogi. Szexi bikiniben villantotta meg dekoltázsát: nézd meg itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.