Király Viktor és szerelme elhagyták az országot: fotó!

külföld utazás kikapcsolódás énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és Anita úgy döntöttek, a hajtós időszak után kicsit elutaznak, hogy nyugodt körülmények között lehessenek együtt. 

Ahogy azt már megírtuk, a múlt hétvégével véget ért a Sztárban sztár, melynek első helyezettje Horváth Tamás lett. A győztes a Life.hu-nak exkluzív interjút is adott, amelyben az élményeiről, a versenyről és a versenytársairól is mesélt.

A játék ezüstérmese Király Viktor lett, aki szintén nagyon sokat dolgozott azon, hogy mindig jó formában legyen a színpadon. Éppen ezért nem csoda, hogy a vetélkedő vége után nem sokkal azt látni a közösségi oldalán, hogy egy reptéren mosolyog a kedvesével, Anitával.

Láthatóan nagyon izgatottak már a közös utazás miatt Forrás: Instagram

Az első megjelent képek igen titokzatosak voltak, nem lehetett eldönteni, hogy vajon hová is utazhatnak a szerelmesek, de aztán egy későbbi mystory fotóból kiderült, hogy a cél Tel-Aviv volt. A felvételt nézve ott igen szép az időjárás, így bizonyára sokan irigylik őket.

Csodás fotó Tel-Avivból Forrás: Instagram

Újra szerelmes Király Viktor

Fél évvel ezelőtt szakított Viktor Nagy Rékával, akivel fél évig alkottak egy párt, és most úgy tűnik, újra rátalált a szerelem. Legalábbis az instaképe nagyon erről árulkodik. Ugye?

Ábel Anita New Yorkban romantikázik férjével, Krisztiánnalhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171105-abel-anita-new-yorkban-romantikazik-ferjevel-krisztiannal.htmlKülönleges utazáson vesz részt Ábel Anita és féje, Krisztián. New Yorkba látogattak, mégpedig kettesben.Utazás--Kitalálod, hogy melyik városhoz, melyik ország tartozik? Kvízhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171025-foldrajzi-kviz-kezdotol-haladoig.htmlOrszág, város, megyeszékhely - új játékot hoztunk el nektek. Tizenhat kérdésre kell helyes válaszolnod, de figyelmeztetünk rá, hogy a bemelegítő kérdések után nehezedik majd a helyzet. UtazásOrigoÖrdög Nóra és Nánási Pál újabb részleteket osztottak meg ázsiai utazásukról: videóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171106-ordog-nora-es-nanasi-pal-ujabb-reszleteket-osztottak-meg-azsiai-utazasukrol-video.htmlÖrdög Nóra legújabb műsora, az Ázsia Expressz hamarosan látható lesz a TV2 képernyőjén. A családi kalandról az utazás alatt vlogot készítettek és ezt most velünk is megosztják. Utazás--Átutaztatta a világon fél éves kisfiát Horváth Éva: fotót is mutatotthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171105-atutaztatta-a-vilagon-fel-eves-kisfiat-horvath-eva.htmlMég csak hat hónapos Horváth Éva kisfia, de az első családi nyaralás alkalmából máris átrepülte a fél világot.UtazásOrigoNémeth Lajos az Ázsia Expressz forgatásáról mesélthttp://www.life.hu/lifeutazas/20171103-nemeth-lajos-meteorologus-azsia-expressz.htmlA népszerű meteorológus, Németh Lajos is részt vett a TV2 szuperprodukciójában, az Ázsia expresszben. Gaál Noémivel küzdöttek a versenyben, ahol napi egyetlen dollárból kellett túlélniük. A Life.hu-nak elmondta, hogy hogyan viselte az ázsiai kalandot, és mi volt számára megalázó.UtazásFotó: Szabó Gábor - OrigoHódi Pamela elutazott kislányával együtt: fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20171028-hodi-pamela-elutazott-kislanyaval-egyutt.htmlHódi Pamelának bizony elege lett és összecsomagolt. Ez nem olyan meglepő, ki ne unná ezt az állandó borongást? Valószínűleg melegebb éghajlatra utazott. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.