Hivatalos: öngyilkos lett Mick Jagger barátnője

Forrás: AFP/Getty Images/Slaven Vlasic -
L'Wren Scott halál kilincs öngyilkosság Mick Jagger akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is öngyilkosságnak nyilvánították L'Wren Scott halálát – írja az MTI a BBC-re hivatkozva. Közben egyre több teória lát napvilágot a tragédiával kapcsolatosan.

A rendőrség az első perctől öngyilkosságként kezelte az esetet, mivel idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak. Ahogy a Life.hu is megírta, L'Wren Scott holttestét manhattani lakásában asszisztense fedezte fel, akit a felkapott divattervező és stylist SMS-üzenetben kért meg 90 perccel korábban arra, hogy menjen fel hozzá. A nő egy kendővel akasztotta fel magát, amelynek végét egy ajtó kilincsére kötötte.

Világsztárok, akik rajongtak a divattervező ruháiért! Kattints ide a galériáért! Forrás: AFP/Getty Images/Slaven Vlasic

Mick Jagger és Scott 2001 óta tartoztak össze. A The Rolling Stones énekesét mélyen megrázta barátnője halála. Közleményében azt írta: képtelen megérteni, hogy szerelme és legjobb barátja miért vetett véget az életének ilyen tragikus módon. Az együttes, amely szerdán kezdett volna turnézni Ausztráliában és Új-Zélandon, kedden lemondta meghirdetett előadásait. A divattervező halála után hamar elterjedt a világsajtóban, hogy cége súlyos adósságokkal küzdött, ő maga pedig depressziós volt.

Közben kezdenek olyan teóriák is napvilágra kerülni, hogy a divattervező nem is öngyilkos lett. Ezt főleg arra alapozzák, miszerint nehéz elképzelni, hogy egy magas nő felakassza magát egy kilincsre. Így felmerült például, hogy inkább megfojtotta magát egy durva szexjáték közben - írja a Bors, amely arra emlékeztet, hogy korábban David Carradine is hasonló körülmények között vesztette életét.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.