Fehér koktélruhában búcsúzik Ausztráliától Katalin

Forrás: AFP/Stefan Postles -
Katalin hercegnő Új-Zéland Ausztrália Vilmos herceg turné befejezés György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cambridge hercege és hercegnője április 25-én hazatér háromhetes turnéjáról.

Április elején indult el otthonról a hercegi család új-zélandi és ausztrál turnéjukra. A program rendkívül zsúfoltra sikerült, így emlékezetes pillanatokban nem volt hiány. Már az új-zélandi kezdés is megkapó: Wellingtonban orrdörgöléssel és maori őslakos ruhában köszöntötték a családot. Megmérkőztek egy vitorlásversenyen, ahol Katalin simán legyőzte Vilmost, és felröppent az a hír is, hogy Katalin várandós. Ausztráliában viselte a hercegnő a legszebb ruhát és itt volt a legkúlabb is. Búcsúestéjükre ausztrál házigazdájuk, Sir Peter Cosgrove szervezett koktélpartit Canberrában.

Nézegess friss, cuki képeket György hercegről! Forrás: AFP/Stefan Postles

Katalin egy fehér Lela Rose koktélruhát választott a búcsúestre. A kis Györgyre (akinek innen is Boldog Névnapot kívánunk) ezúttal is a dadus vigyázott. Vilmos turnéjuk utolsó napján az ausztrál fővárosban azt mondta: vonakodva hagyják el a kontinenst. Megköszönte a szívélyes fogadtatást és szeretetet, amit útjuk során kaptak. „Szép emlékekkel távozunk, György pedig új játékával, a plüss vombattal, amit imád rágcsálni" – mondta a herceg. Katalin pedig viccesen megjegyezte: többet shoppingolt volta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.