Disney-hercegnők újragondolva

Forrás: lettherebedoodles.tumblr.com -
művészet bőrszín hercegnő etnikum rajzfilm Disney mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 23 éves művész eljátszott a gondolattal, hogyan festenének a rajzfilmekből megismert női szereplők, ha egészen más bőrszínnel születtek volna.

Többször érte már támadás a Disney-rajzfilmek készítőit, amiért mesehősnőik irreális nő- esetleg testképet közvetítenek a gyerekek felé. Legutóbb egy amerikai tinédzser nyújtott be petíciót a rajzfilmgyárnak a teltkarcsúbb hősök szerepeltetéséért, egy olasz művész pedig mozgássérültté tette a Disney-hercegnőket egy provokáló projekt erejéig.

Forrás: lettherebedoodles.tumblr.com

Igazán gondolatébresztő lett annak a 23 éves bloggernek a munkája is, aki nemcsak új bőr- és hajszínnel, hanem egy teljesen új kulturális és etnikai külsővel ruházta fel az ismert Disney-karaktereket. Így lett A kis hableány Arieléből hennarajzokkal díszített hindu nő, Hófehérkéből pedig latin-amerikai – a többieket ide kattintva nézheted meg.

5 világsztár, akitől tiltsd el a gyereked! http://www.life.hu/csalad/20140507-5-vilagsztar-akitol-tiltsd-el-a-gyereked-kozossegi-oldalaikon-meztelenul-perverz-pozokban.htmlSzámos celeb van, akiért rajonganak a tinédzserek az interneten. Sokszor azonban az adott világsztár nem méri fel kellőképpen, hogy milyen nagy hatással van az őt csodáló gyerekek lelki, szellemi fejlődésére, ízlésére, mindennapjaira. A közösségi oldalakra feltöltött olykor sokkoló, hovatovább perverz fotóikkal rossz irányt mutatnak a fiataloknak. Íme az az 5 világsztár, akinek a közösségi oldalait egy fiatalnak sem lenne szabad követnie.CsaládOrigoDisney-hercegnőknek öltözött anya és lányahttp://www.life.hu/news/20140402-haylie-bonser-es-edesanyja-angela-bonser-disney-hercegnoknek-oltozve-latogattak-disneylandbe.htmlAkárhányszor ellátogattak Disneylandbe, Hayley és mamája, Angela minden egyes alkalommal másik mesebeli hercegnőnek öltözött.NewsOrigoÍgy találd meg a szerelmet Disney módrahttp://www.life.hu/intim/20140130-a-disney-animacios-kisfilmje-a-szerelemrol-es-annak-megtalalasarol.htmlAnimációs kisfilmben mutatja meg a Walt Disney, hogyan bukkanhatunk rá a szerelemre. Bűbájos videó.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.