Puzsér mindenki ellen, mindenki Puzsér ellen - megy a cicaharc a férfiak között is

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu -
vita harc Puzsér Róbert Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenség ütötte fel a fejét a hazai férfi celebek között. Úgy tűnik, a cicaharc mostantól nem csak a glammodellek kiváltsága. Hiába minden tesztoszteron - a férfiak is folyton hajbakapnak.

Puzsér Róbert kritikus nem fél beszólni annak, akinek éppen akar. Közösségi oldalán tett kijelentései általában nagy port kavarnak - gondolj csak vissza a Conchita-jelenséget karikírozó posztjára. Ezúttal azonban elvetette a sulykot: Hajdú Péter őrjöngve hívta fel telefonon (aminek hatására Puzsér úgy döntött, bepereli a Frizbi műsorvezetőjét), most pedig Schobert Norbi reagált az őt ért vádakra.

"Nem telik el úgy két hét, hogy ne küzdene beszólási lehetőségért. Ezúttal Tvrtko, Hajdú, Geszti, Berki és mi lettünk a vitorla, hogy ismét bulvár szél vigye a hajóját. Érdekes, hogy a felsorolt emberek soha nem beszélnek róla, csak ő készteti válaszra áldozatait." - írja Facebook oldalán Norbi.

Puzsér bejegyzése Norbiékról

A Schobert-Rubint páros azt állítja, hogy a világ kétféle: egészséges, sportos és fitt vagy hájas, akaratgyenge és halálosan tunya. Emlékszem egy videóra, amin Norbi és Réka sétálnak egy kört a Sziget Fesztiválon, és mindenről, amit látnak, elmondják, hogy az éppen zsírt éget, tehát helyes és jó, vagy zsírt termel, vagyis gonosz és sötét. Értem én, hogy Norbi kövér kisfiú volt, de ő is megérthetné, hogy nem mindenki olyan traumatizált a testzsír-index kérdésében, mint ő, pláne nem egy könnyűzenei fesztiválon. Norbi és Réka olyanok, mintha kétdimenziós emberek lennének. Önmaguk testi tökéletességének változatlanságába fagytak, épp ahogy Hajdúék önmaguk kiapadhatatlan gazdagságának mámoros állandóságába. Fogalmazzunk úgy, hogy Schobert Norbi az egészséges és kirobbanó formában lévő Hajdú Péter, Hajdú Péter pedig a platinakártyás és rokkant helyen parkoló Schobert Norbi. Ők ugyanis fitneszfasiszták. Ki akarnak termelni egy tökéletesen fitt társadalmat, ami ha egy nap Norbikból és Rékákból fog állni, akkor végre eljön a Mennyek Országa.


"Róbert elmondja helyettünk, hogy mit gondolunk szerinte. Kínozza a nála sikeresebb emberek élete.
Puzsér Robi életében nem tudott létrehozni egy saját, sikeres produktumot. Nem tudott pénzt csinálni. Ez baj. A célzott áldozatai mögött nézett tévéműsorok, sikerkönyvek, filmek, rendszeres fellépések, netán egy élelmiszer hálózat van. Egyszer az Rtl beültette néhány millióért a zsűribe és fiatal, lelkes embereket alázott porig. Gonosz bohóc volt a feladata, de nem vált be. Dobták. Előtte a Budapest tévén sértegetett betelefonáló nyugdíjasokat, ott is megköszönték nemes alkotó tevékenységét. Tényleg ez maradt már neki, hogy beszólogasson és talán eszébe jut valakinek?

Forrás: Fotó: Mudra László/Life.hu

Robi! Mi nem fitneszfasiszták vagyunk, mert rohadtul nem érdekel a fitnesz. Nem érdekel a tükör, a tápszerek és nem járok gyúrni. Az elhízás 1978 óta hivatalosan betegség és a legtöbb halálozásért felel. Mi segítünk azoknak akik hozzánk fordulnak és fújjuk a riadót azoknak, akik még nem jöttek rá, hogy baj van. Szomorú, hogy Te is morális kérdést gyúrsz a hájból és alanyi jogot. Pedig ez olyan, mint a bőrrák. Menjetek a napra és legyen önérzetes nagy sebed a bőrön! Nonszensz. Igen, van köze a tunyaságnak és sok szénhidrátnak a túlsúlyhoz, de mi pont ezt mondjuk. Akik hozzánk csatlakoztak, családként kezeljük és segítünk. Piszkálom az embereket, hogy ne fogadják el a közelgő katasztrófát. Tudom, az a bűnöm, hogy sikeres vagyok. Üzletileg a legsikeresebb celeb (pénztermelő képesség 1. hely a Forbes alapján) és rengeteg embernek adok megélhetést, jól is élünk. Robi! A beszólásaidból nem lesz produktum és pénzed se! Akiknek beszólsz, betesznek neked és nem lesznek lehetőségeid. Neked is áll a zászló, hogy jól aerobikozz. Írj egy Norbi Titkot, vagy egy Pokoli történetek sorozatot. Találj ki egy saját Update módszert, vagy alkoss egy Rapülők együttest. Végső esetben Berkivel is ugrálhatsz napi 250 ezerért az Édes életben és eldől kellesz-e a nézőknek. Ez csak egy baráti tanács és élj a lehetőséggel, de a haragból és a feszültségből nem lesz soha maradandó eredmény, csak múlhatatlan elszigeteltség." - írja válaszul Norbi.

Nem Norbi az egyetlen, aki berágott Puzsérra. Mindeközben Tvrtko is visszavágott közösségi oldalán a kritikusnak. Akkor most ki van ki ellen? Mindenki mindenki ellen? Puzsér mindenki ellen? Mindenki Puzsér ellen? Mi mindenesetre hátradőlünk és figyelünk, mi lesz ennek a vége!?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.