Puzsér kikelt magából: "A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság"

Forrás: VIASAT3 -
transzvesztita Puzsér Róbert Eurovíziós Dalfesztivál wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsérnál kiverte a biztosítékot a "szakállas nő-jelenség". Facebook-oldalán igen hosszú kommentre szánta el magát. 

Férfiként női vagy nőként férfi testbe születni elképzelhetetlen emberi tragédia. Érzékeltetésképp egyetlen adat: a transzszexuálisok több mint egyharmada kísérel meg öngyilkosságot még mielőtt betöltené a tizennyolcadik életévét. Általában csak nagykorúként szereznek tudomást arról, hogy nincsenek egyedül ezzel a fajta teherrel, és ismerik meg a nemi identitászavar fogalmát. Ezután kezdődik a fájdalmas, legtöbbször mégis megváltó hatású átalakító műtétek és rendszeres hormonkezelések végeláthatatlan sora, miközben a gonosz ostobaságtól táplált sötét előítéletek - melyeket gyerekkora óta tapasztal - tovább szorongatják a pszichéjét mindaddig, míg azokkal is megtanul együtt élni.

Aztán eljön a nap, melyen a szakállas Thomas Neuwirth nagyestélyiben a színpadra lép, hogy valami félmilliárd ember előtt előadjon egy szar popslágert. Azt állítja, hogy Conchita Wurstnak hívják, és popdíva. A képernyő innenső oldaláról nem látni, vajon tudatában van-e annak, hogy szakállal szegélyezett rúzsos ajkával épp transzneműek tízezreit köpi pofán. Tudja-e, milyen nyomorúságos vásári mutatványt fabrikál egy létező szexuális zavarból, és teszi nevetségessé mindazt, amit a világ kulturáltabb fele szabad identitásválasztásról gondol. A szakállas nő egy gyalázatos provokáció, egy förtelmes vicc, egy mocskos hazugság.

Forrás: VIASAT3

Ez a semmiből előrántott kreatúra azt hazudja a színpadon, hogy nem létezik szexus, hogy nincsenek nemek. Ő a maga részéről legalábbis nem választ. Vagy ha nagyon muszáj választani, akkor mindkettőt kéri. Pedig félférfi-félnő nincsen...

Persze nem mindenki ért egyet Puzsérral - az Eurovíziós Dalfesztivál honlapján a különc előadó a hideg mellett azért sok meleget is kap.

Vélemények az Eurovíziós Dalfesztivál idei győzteséről, a "szakállas nőről"http://www.life.hu/news/20140511-velemenyek-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyozteserol-a-szakallas-norol-az-osztrak-conchita.htmlKap hideget-meleget az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztese, az osztrák Conchita Wurst, avagy a "szakállas nő" - derül ki az esemény facebook oldalán született kommentekből.NewsÖsszeállt az eurovíziós döntő teljes mezőnyehttp://www.life.hu/kult/20140508-kallay-saunders-andras-a-koppenhagai-eurovizios-dalfesztivalon-ezekkel-az-orszagokkal-versenyez.htmlAhogy megírtuk, Kállay-Saunders András kedden este bejutott koppenhágai Eurovíziós Dalfesztiváljának döntőjébe. Versenytársainak egy része már akkor kiderült, csütörtök este pedig teljessé vált a mezőny. Több delegáció szerint nagy esély van arra, hogy jövőre Magyarország rendezi a versenyt, ugyanis sokak szerint a Running! kiemelkedik a mezőnyből. Mi nagyon szurkolunk! Kult--Megnyerhetjük az Eurovíziós Dalfesztiválthttp://www.life.hu/bulvar/20140301-a-dal-2014-gyoztese-kallay-saunders-andras-running-dala-az-eurovizios-dalfesztival-szavazasi.htmlA nemzetközi szavazások szerint jelenleg első helyen áll a Running. Optimista elképzelések szerint idén még arra is van sanszunk, hogy megnyerjük a dalversenyt. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.