Mindent vitt! Hosszú Katinka éremhalmozó lett

Forrás: facebook/Hosszú Katinka -
úszónő Debrecen Hosszú Katinka érem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is remek formában van Hosszú Katinka, aki nyolc éremmel zárta a debreceni országos úszóbajnokságot, így az úszónő jó kilátásokkal indul az Európai Bajnokságra.

Tudd meg, mi Hosszú Katinka szépségének titka IDE kattintva!

Katinka 200 méter gyorson, 200 méter háton és 200 méter vegyesen is győzött a debreceni úszó országos bajnokságon. Az úszónő közösségi oldalára töltötte fel érmei hosszú tornyát. Nem semmi!

Forrás: facebook/Hosszú Katinka

„Nagyon izgalmas volt leúszni az összes versenyszámot az Országos Bajnokságon! Úgy érzem, rengeteget segített a felkészülésben az Európa Bajnokságra, mint fizikailag, mint mentálisan. A 17 egyéni számból, 16-szor sikerült dobogóra állnom és az 5 váltó számból pedig 4-szer voltunk első háromban" – írta a portálra Katinka.

A Magyar Úszó Szövetség délelőtti, debreceni kihelyezett elnökségi ülésén kijelölte a berlini Európa-bajnokságra utazó válogatott csapatot. Öt női és tizenkét férfiúszó kapott helyet az együttesben, Hosszú Katinkát 9 egyéni számra nevezték, Gyurta Dániel ugyanakkor ezúttal nem indul 200 mellen.
A maláj légitársaságnak a jövőben nem lesz MH17-es járatahttp://www.life.hu/news/20140720-a-malaj-legitarsasagnak-a-jovoben-nem-lesz-mh17-es-jarata.htmlA Malaysia Airlines vasárnap bejelentette, hogy nem használja a jövőben az MH17-es járatszámot, a maláj lottótársaságok pedig azt közölték, hogy nem fogadnak el téteket a járatszámmal kapcsolatos számokra - írja az MTI. NewsZáporok enyhítik a kánikuláthttp://www.life.hu/news/20140720-a-meteorologiai-szolgakat-szerint-marad-a-kanikula-se-sok-zapor-varhato.htmlJó hír azoknak, akik már nem bírják a folyamatos napsütést. Bár a jövő héten is igen meleg lesz, záőprokra is számíthatunk, így kisebb eséllyel kapunk hőgutát, mint a hétvégén. News--Kutyás videó szombatra: Deni és Milán bakiparádéjahttp://www.life.hu/news/20140718-a-focivebe-joskutyainak-deninek-es-milannak-bakivideoja.htmlA focivébének lassan egy hete vége, már a Life.hu szerkesztősége is a vízilabdás fiúkra koncentrál az Eb miatt. Egy meglepetést viszont még tartogattunk erre a napra: Milán és Deni, a Life.hu jóskutyáinak bakivideóját.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.