combinós gyilkos gyilkosság Combino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A combinós gyilkosként elhíresült hajléktalan férfi vasárnap, a bíróság előtt mondott egyetlen mondatot arról, miért is lökött a Combino alá egy idős asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette. Mint várható volt, a combinós tragédia után máris az OPNI kinyitását követelik - írja az Origo.hu.

"Véletlen volt, bűnös vagyok, de csak gondatlanságból" - idézi a férfit a Blikk. Ugyanezt a BorsOnline-on így olvashatjuk: "Véletlen volt, de bűnösnek érzem magam."

Forrás: MTI

A Life.hu is beszámolt róla, hogy a férfi pénteken kora délután egy idős nénit lökött a Margit hídnál a Combino alá. Kiderült az is, hogy tavaly Sarka Katát is ez a férfi támadta meg. A 41 éves jogász végzettségű, hajléktalan férfi egy nappal az eset előtt jött ki a pszichiátriáról. Sokszor mentálisan zavart és többször börtönben is ült. A lapok szerint most nem elmegyógyintézetbe vitték, hanem börtönbe került előzetes letartóztatásba.

Nyissák ki az OPNI-t, vagy találjanak megnyugtató megoldát az illetékesek - idézi Vujity Trvtko Facebook-posztját az Origo.hu, ahol megszólal Gaszner Péter, az intézmény egykori osztályvezető főorvosa. A Life.hu nemrég Elhagyatott helyek sorozatában mutatta meg, milyen volt az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, azaz a Lipót bezárása után.

/1407/_gy_f2014715155141
A combinós gyilkos volt Sarka Kata egykori támadója?http://www.life.hu/bulvar/20140802-sarka-katat-is-az-a-ferfi-tamadhatta-meg-aki-augusztus-elejen-a-villamos-ala-lokott-egy-idos-nenit.htmlPénteken kora délután egy idős nénit gázolt halálra a villamos a Margit hídnál, mert állítólag egy férfi a jármű alá lökte. Mostanra azonban kiderült, hogy tavaly Sarka Katát is ez a férfi támadta meg.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huIdős nénit lökött a 4-es-6-os villamos alá egy férfihttp://www.life.hu/news/20140801-a-margit-hid-budai-hidfojenel-a-4-es-6-os-villamos-halalra-gazolt-egy-idos-not.htmlTragikus kimenetelű villamosbaleset történt pénteken délután a Margit híd budai hídfőjénél. Egy idős nénit a jármű alá lökött egy férfi. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.