Megszólalt az ELTE a gólyatáborban történt nemi erőszakkal kapcsolatban

Forrás: Thinkstock -
Fonyódliget nemi erőszak ELTE gólyatábor nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaposvári Járásbíróság elrendelte egy budapesti férfi előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy a hétvégén megerőszakolt egy lányt Fonyódligeten, egy gólyatáborban. A tábort szervező ELTE hétfőn közleményben azt hangsúlyozta, hogy a szervezett programoktól függetlenül történt a nemi erőszak. 

Ahogy a Life.hu is megírta, megerőszakoltak egy lányt Fonyódligeten. Az eset az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar gólyatáborában történt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nemi erőszak miatt indított nyomozást, de részleteket nem közöltek a nyomozás érdekei miatt. "Az ELTE gólyatáborában a szervezett programokban részt vevőket senki nem kényszerítette semmire, és ezeken bűncselekmény sem történt" – így reagált az ELTE az Origónak a hétvégi fonyódligeti nemi erőszakkal kapcsolatban.

Forrás: Thinkstock

A Kaposvári Járásbíróság egy 38 éves budapesti férfit helyezett előzetes letartóztatásba hétfőn. Azzal gyanúsítják, hogy egy fonyódi gyermektábor területén bántalmazott és megerőszakolt valakit – közölte a Kaposvári Törvényszék.

Az ELTE közölte azt is, amikor a biztonsági szolgálat és a szervezők észlelték a rendezvény programjaitól függetlenül történt atrocitást, kellő határozottsággal léptek fel, és gondoskodtak a sértett jogérvényesítéséről, személyes támogatásáról. Végül hangsúlyozzák, hogy az ilyen aljas bűncselekmények gyanúja esetében különösen fontosnak tartják az áldozat fokozott védelmét, a személye iránti tapintatot, az esetlegesen szükségessé váló pszichológiai segítség biztosítását, valamint elutasítják az ilyen cselekmények relativizálását, rosszízű bulvárosítását - tudósít az MTI.

Megerőszakoltak egy lányt a gólyatáborbanhttp://www.life.hu/news/20140831-fonyodligeten-megeroszakoltak-egy-lanyt-egy-golyataborban.htmlA Somogy megyei rendőrség megerősítette a hírt: szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak Fonyódligeten.News--Bajban vannak a világsztárok! Jennifer Lawrence pucér fotói is nyilvánosságra kerültekhttp://www.life.hu/news/20140901-pucer-fotok-jennifer-lawrence-kate-upton-kirsten-dunst-ariana-grande-szinesznokrol.htmlVasárnap éjszaka hollywoodi sztárok pucér fotói jelentek meg a neten, miután egy hacker feltörte a hírességek iCloud-os felhasználóját - írja HuffingtonPost. Az áldozatok között van Jennifer Lawrence, Kate Upton, Kirsten Dunst, Kaley Cuoco, Lea Michele, Mary Elizabeth Winstead, Ariana Grande és még sokan mások.News--Újabb tragédia: öngyilkos lett a világhírű sportoló, Igor Decreanehttp://www.life.hu/news/20140831-ongyilkos-lett-a-tizennyolc-eves-vilagbajnok-biciklista-igor-decraene.htmlMeghalt Igor Decraene, juniorok között tavaly világbajnok belga bringás. Szombaton még úgy lehetett tudni, a 18 éves versenyző balesetet szenvedett, néhány órával később azonban kiderült, hogy saját kezével vetett véget életének. A halálával kapcsolatos további részletek még nem ismertek.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.