Már majdnem egy éve gyilkolták meg a soroksári nőt – a család egyre kétségbeesettebb

gyilkosság gyilkos kétségbeesés kihallgatás rendőrség kocogás nyomravezetői díj Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Soroksáron kocogó nővel tavaly szeptember 25-én végeztek. A gyilkos még mindig nem került elő. A férjtől lefoglalt kést és kalapácsot visszaadták a rendőrök, nem találtak rajtuk semmit.

A férfinak a két eszközt a napokban adta vissza a rendőrség a nyomozást felügyelő ügyész jelenlétében. A Blikk úgy tudja, hogy a késen és a kalapácson hemogenetikai vizsgálatot végeztek, de nem találtak rajtuk semmit, ami a bűncselekményhez köthetné a tárgyakat. A férjet a napokban ismét behívták a nyomozók, a tragikus nap időpontjait egyeztették le vele újra.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

"A mai napig kétségek gyötörnek, hogyan halt meg a feleségem. Lassan eltelt egy év, de orvosszakértői véleményt még nem kaptam. Így csak fantáziálok, következtetek, s ez a legrosszabb. Amióta lefoglalták a kalapácsot és a kést, nem hagy nyugodni a gondolat, hogy Krisztát esetleg valamilyen eszközzel bántalmazhatták, vagy meg is szúrhatták" – mondta a lapnak Kardos Lajos, akinek fájdalma egy év elteltével sem enyhült. "Ahogy közeledünk az évfordulóhoz, egyre rosszabbul vagyok, és ezt veszem észre a fiamon is. Ahogy rövidülnek a nappalok, Rolcsika úgy lesz egyre feszültebb. Ő sem tudja feldolgozni az egészet, főleg úgy, hogy nincs meg a gyilkos" – kesergett Kardos.

Ahogy a Life.hu is megírta, a férfi korábban 200 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki közelebb tudja vinni a nyomozókat az ügy megoldásához. Kardos Krisztinát tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg egy soroksári futóúton. Lemeztelenített holttestét férje a rendőrökkel találta meg. A hatóságok a férjet többször kihallgatták, hazugságvizsgálóra is kötötték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.