Akár egymillió forint is járhat a soroksári gyilkos kézrekerítőjének

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság önkormányzat nyomravezetői díj Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A soroksári önkormányzat magas díjat ajánlott fel a soroksári gyilkosság nyomravezetőjének. Korábban az áldozat férje is vérdíjat tűzött ki.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, szeptember 25-én lesz az első évfordulója, hogy kocogás közben megöltek egy fiatal nőt Soroksáron. A kerület lakói az eset óta kevésbé érzik magukat biztonságban, ezért a futópályát, ahol a gyilkosság történt, közvilágítással kivilágítja az önkormányzat a főváros támogatásával, illetve Soroksár saját rendőrkapitányságot is kap – írja a Blikk.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A lap úgy értesült, hogy nyomravezetői díjat tűztek ki, amelyet a kerületi önkormányzat finanszírozna meg a rendőrségnek. Ennek összege egymillió forint lesz, a tárgyalások még zajlanak az Országos Rendőr-főkapitánysággal a díjkitűzés módjáról.

Az áldozat férje, Kardos Lajos szerint csak akkor jár a nyomravezetőnek a jutalom, ha érdemben hozzájárul a nyomozáshoz. Örül a díj kitűzésének, és reméli, az országos rendőrkapitány is kiegészíti még az összeget, hiszen ennél sokkal több pénzt költöttek eddig nyomozásra. Korábban egyébként ő is 200 ezer forintot ajánlott fel annak, aki a tettesek nyomára vezeti a rendőröket.

Valószínűleg lefotózta szörnyű tettét a gólyatábori erőszakoskodóhttp://www.life.hu/news/20140905-a-fonyodligeti-golyataboraban-nemi-eroszakot-elkoveto-ferfi-lefotozhatta-tettet.htmlAz ELTE fonyódligeti gólyatáborában történt nemi erőszakról legalább száz fénykép került a rendőrséghez. A képeket az aktus közben maga a gyanúsított készítette.NewsThinkstockMár majdnem egy éve gyilkolták meg a soroksári nőt – a család egyre kétségbeesettebbhttp://www.life.hu/news/20140904-a-soroksari-not-egy-eve-oltek-meg-a-gyilkos-meg-mindig-nincs-meg-a-csalad-egyre-ketsegbeesettebb.htmlA Soroksáron kocogó nővel tavaly szeptember 25-én végeztek. A gyilkos még mindig nem került elő. A férjtől lefoglalt kést és kalapácsot visszaadták a rendőrök, nem találtak rajtuk semmit.NewsFeljelentette a Nőkért Egyesület Sebestyén Balázsékathttp://www.life.hu/news/20140904-feljelentette-a-nokert-egyesulet-sebestyen-balazsekat-a-fonyodligeti-golyataborban-tortent-eroszak.htmlA szervezet szerint a műsorvezető elviccelte a fonyódligeti gólyatáborban történt erőszakot a Class FM hétfő reggeli adásában – ezzel pedig súlyosan megsértette a közerkölcsöt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.