Állati barátság – egy kutya és egy delfin különleges kapcsolata

úszás kutya állat labrador tenger barátság delfin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezhet barátság kutyus és delfin között? Nos, egy igazán különleges videóra bukkantunk az interneten, amely bizonyítja, hogy igen. Ilyen nem csak a mesékben van! 

Egy labrador, akit Bennek hívnak, minden nap beúszik a tengerbe csak azért, hogy delfin kispajtásával találkozzon. Kapcsolatuk szokatlan, de úgy tűnik, még a tenger sem jelenthet akadályt. A sziget lakói, ahol egymásra találtak, már mind ismerik és szeretik őket.

Íme, a szívet melengető videó:

Korábban is beszámoltunk már őszinte állatbarátságokról. Például a vizsla és a kölyöktacskó vagy a farkas és a szamár kapcsolatáról.

Óriási tintahalat fogtak ki az Antarktisznál - videóhttp://www.life.hu/news/20140918-oriasi-tintahalat-fogtak-ki-az-antarktisznal-video.htmlEgy hatalmas tintahalat találtak az Antarktiszon, de ijedtségre semmi ok. A szóban forgó állat mérete volt egyedül félelmetes, ugyanis 350 kilót nyomott. Karjai több mint egy méteresek voltak. Szerencsére senkit nem szorongatott meg velük.NewsOrigoKedvenc mesehőseidet ilyen gonosznak még nem láttadhttp://www.life.hu/news/20140918-kedvenc-mesehoseidet-meg-sosem-lathattad-ilyen-gonosznak.htmlA Viralnova nevű oldal gyűjtötte össze egy taiwani férfi alkotásait. Egészen érdekes szemszögből közelíti meg a jól ismert rajzfilmfigurákat. Rá sem fogsz ismerni Pinocchióra vagy Róbert Gidára...NewsOrigoFehér rinocéroszborjú született Tel-Avivban - nézd, milyen tüneményes!http://www.life.hu/news/20140903-feher-rinoceroszborju-szuletett-tel-avivban-a-szafariparkban.htmlMegszületett a tel-avivi Szafari Park első fehér nőstény orrszarvúbébije. Naná, hogy megmutatjuk nektek a cukiságot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.