Jön A szoba - Elkészült hazánk legújabb realityjének beharangozó filmje

Forrás: Thinkstock -
Interaktív kisfilm társasjáték A szoba Katz Dávid jelentkezés Reality utca embere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szoba című interaktív reality társasjáték novemberben indul hazánkban. Íme, egy vidám beharangozó kisfilm, ami még nagyobb kedvet adhat az izgalmas játékhoz.

A Life.hu celebszomorító videóriportere, Katz Dávid ezúttal az utca emberét pécézte ki, hogy szemléltesse, miről is szól majd A szoba című új reality. Társa volt ebben az szjger.hu-ról jól ismert Dr. Oli.

Íme, a vicces videó:

Mi is A szoba?

A szoba hazánk első interaktív, élőben közvetített reality társasjátéka lesz, amely novemberben indul. Az nyer, aki a 31. napon este a szobában van, és szimpatikusabb a közönség számára, mint a lakótársa. Jelentkezni már most lehet az info@aszoba.hu email címen!
További részletekért kattints IDE!

"Gyere szobára!"Jön Magyarország első reality társasjátékahttp://www.life.hu/news/20140919-a-szoba-magyarorszag-elso-interaktiv-tarsasjateka-novemberben-indul-jelentkezz.htmlA szoba hazánk első interaktív, élőben közvetített reality társasjátéka lesz, amely novemberben indul. Az izgalmas játékban csak egy győztes lehet. Ha elmúltál 18 éves és kipróbálnád magad, jelentkezz! Íme, a részletek.News--Így vélekednek a nők a testükrőlhttp://www.life.hu/news/20140921-igy-velekednek-a-nok-a-testukrol-kisvideon.htmlSzenzációs pár perces animációs film készült arról, hogyan gondolnak a nők a testükre életük során.NewsOrigoHárom kiselefánt érkezik a veszprémi állatkertbehttp://www.life.hu/news/20140921-harom-kiselefant-erkezik-a-veszpremi-allatkertbe-nuka-dinkar-es-felix.htmlKiválasztották a veszprémi állatkert új elefántparkjának lakóit. Nuka, Dinkar és Félix, a három fiatal, négyesztendős kiselefánt a németországi Osnabrück és Hannover állatkertekből költözhetnek hamarosan Veszprémbe. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.