5 dolog, ami kiboríthat, ha új lakótársad van

Forrás: Thinkstock -
társasjáték A szoba együttélés reality
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű megszokni egy idegent, akivel az életünket kell megosztanunk. Főleg, ha még sosem láttuk azelőtt. Vagy, ha rögtön 30 napot kell szünet nélkül összezárva tölteni. Vagy, ha még bútoraink sincsenek. Sem külön szobánk. Sem internetünk, telefonunk, vagy bármi egyéb kommunikációs eszközünk. Indul A szoba.

Nehéz dolga lesz A szoba lakóinak, akik teljesen ismeretlenül kerülnek össze egy üres szobába, és 30 napig a külvilágtól elzárva játszanak velük a nézők, és irányítják minden lépésüket. Lesznek nehezebb és könnyebb természetű játékosok, de vajon lesz összhang? Lássuk, milyen problémákba ütközhetnek!

Forrás: Thinkstock

1. Koszos lakótárs. Jellemzői: félredobált használt zoknik, elmosatlan, zsíros edények, zsebkendő halmok a földön, hajszálak mindenhol.

2. A fürdőszoba-para: Ki jogosult a reggeli sietségben a fürdőben készülődni? És a WC-ülőkét ki hagyta már megint felhajtva? És miért fogyott el a meleg víz?

3. A csirkelopó: Valahogy mindig rejtélyesen elpárolog az a rántott hús a hűtőből...

4. A zaj: Mindegy, hogy üvölteti a zenét, horkol, vagy túl hangosan telefonál, a hangos lakótárs idegesítő.

5. A sampon-bérlő: Néha egy sampon, néha egy zokni, esetleg a kedvenc pulcsid, valami mindig megtetszik neki a cuccaid közül, és úgy használja, mintha az övé lenne.

Ami biztos, A szoba sok nevetést, konfliktust, játékot ígér! Nem csak a játékosok távoznak nyereményekkel A szobából, a nézők is értékes ajándékokra számíthatnak.

Figyelem, néhány hely még kiadó, ha kedved kaptál, jelentkezz! info@aszoba.hu

Ne feledd, már csak 21 nap! www.aszoba.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.