Mosolyogva osztogat autogramot Budapesten Matt Damon

Forrás: MTI/Kallos Bea -
rajongó Matt Damon Ridley Scott Budapest autogram The Martian szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matt Damon színész hazánkban forgatja Ridley Scott új filmjét. A világsztár nem bujkál a rajongók elől: most épp a hotelje előtt kapott tőle aláírást egy szemfüles lány.

Legutóbb az egyik belvárosi szórakozóhelyen vacsorázott jókedvűen, most pedig a szállodája előtt kapták lencsevégre Matt Damont, aki mosolyogva adott autogramot. Talán ha te is elég kitartó vagy, elcsípheted!

Matt Damon a Four Seasons Hotel Gresham Palace szálloda előtt Forrás: MTI/Kallos Bea

Ahogy a Life.hu is megírta már, a világhírű színész Ridley Scott filmjében kapott szerepet. A rendező a The Martian című könyv megfilmesítésén dolgozik nálunk. A film munkálatai novemberben kezdődnek majd, Matt Damon egy bajba került űrhajóst alakít benne, aki csapdába kerül egy marsi kolónián, és azért küzd, hogy életben maradjon, amíg a NASA esetleg mentőexpedíciót indít érte.

Matt Damon filmjében intéz szerepet a szépségkirálynőjének Vajna Timi http://www.life.hu/bulvar/20140926-vajna-timea-matt-damon-filmjeben-intez-szerepet-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kelemen.htmlVajna Tímea a Fem3Café műsorában vendégeskedett, és arról beszélt, a szépségverseny után sem engedi el a Miss Universe Hungary-verseny győzesének, Kelemen Heninek a kezét. Talán még egy világsztárral is forgathat a szépség?TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMatt Damon és Ridley Scott Budapesten forgathttp://www.life.hu/bulvar/20140827-matt-damon-vilagsztar-szinesz-es-ridley-scott-rendezo-budapestre-erkezett-uj-filmuk-forgatasara.htmlA sármos színész és a rendező legújabb közös filmjük forgatására érkezett hazánkba. Indulhat is a vadászat, hátha éppen te futsz össze az Andrássy úton Matt Damonnal!TV + Bulvár--Michael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/kult/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.htmlSminket visel és Matt Damonnal szerepel együtt egy szerelmes jelenetben Michael Douglas. A színészlegenda azt mondta, egyáltalán nem érezte magát kellemetlenül. Sőt!Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.