fashion week divattervező Kanye West kim kardashian botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában a héten a legnépszerűbb celeblányt mutatjuk be.

Nézd meg, mivel tették magukat nevetségessé a sztárok! Számtalan divatbaki itt!


Kardashian kisasszony eseménydús mindennapjaival éjjel-nappal szórakoztatja a közönségét, és a sajtónak is komplett bőségtálat kínál. Zűrös kapcsolatok, pikáns hálószobatitkok, szaftos villantások és kellemetlen divatbakik jellemzik a hölgyeményt. Paris Hilton egykori kebelbarátnője igazi ismertségét a már "jól bevált" módszernek, a házi pornónak köszönheti. Előkerült ugyanis egy szexvideó, mely azonnal meghódította az internetet, és egy csapásra meghozta a barna bombázónak az áhított népszerűséget. Az egyik pornócég közel egymillió dollárt fizetett az exkedvesnek, Ray J-nek a felvételért. Emiatt azonban nyilván Kim sem bánkódott sokáig, hiszen bérelt helye lett a címlapokon. Sőt, jelenlegi kedvese, Kanye West bevallotta, hogy már akkor Kardashian házi pornóját nézte szex közben, amikor még nem is jártak együtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Védjegye, a méretes tompora vetekszik a két sztár, Jennifer Lopez és Beyoncé hátsójával, így nem is csoda, ha a legnagyobb felhajtás a híresség hírhedt feneke körül van. Olykor azonban mégis jobban tenné, ha nagyobb gondot fordítana outfitjére, hiszen megesik, hogy nem éppen a legelőnyösebbb darabokat aggatja magára. Előszeretettel választ minimum egy számmal kisebb ruhadarabokat, melyek aztán nemcsak a narancsbőrét hangsúlyozzák kíméletlenül, de szó szerint a szétpattanásig feszülnek rajta. Így esett, hogy Jimmy Kimmel showműsorába sietve bőrruhájának cipzárja úgy a tizedik levegővételnél egyszerűen beadta a kulcsot. De nem csak a méretválasztással gyűlt már meg a baja a hírességnek. A csillogó cicanadrágos szettjével, ami már önmagában is kegyetlenség a divat ellen, még rajongóit is meglepte. Azonban még a meglehetősen masszív kritika sem tartotta vissza Kardashiant attól, hogy hóna alá csapja a húgocskáit és nekilásson a divattervezésnek. Ha Victoria Beckhamnek megy, neki miért is ne menne - gondolhatta a celeblány.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A testvértrió az egyik népszerű angol márkának tervezett néhány igen közönséges ruhadarabot, majd pedig egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy gondolták, küldenek egy kis ízelítőt Katalin hercegnőnek is. Ő persze az udvari etikett szerint postafordultával vissza is küldte a pakkot, annak minden testhezálló ocelotmintás darabjával együtt. Kate illedelmesen jelezte, a protokoll szerint nem fogadhat el olyasvalakitől ajándékot, akit személyesen mindeddig nem volt alkalma megismerni. Nos, a szakma már kevésbé volt illedelmes. A debütáló Kardashian kollekció darabjait egy halom silány holminak nevezték, amelyek viselhetetlenek, sőt egyenesen a jó ízlést és a jó érzést sértik.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amióta Kim a divatmániás rapperrel, Kanye Westtel randizgat, a stílusa szemmel láthatóan előnyére változott. A hírek szerint milliomos kedvese hétről hétre halmozza el a legnevesebb tervezők ruhakölteményeivel. Kanye persze nem állhat őrt Kim gardróbjának ajtajában, így néhány baki azért becsúszik. Új - többnyire fekete - ruháin szinte kivétel nélkül van peplum a derékrészen, mely kiemeli karcsú derekát, de kicsit takar gigantikus méretű hátsójából.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A páros közös szenvedélye a különleges lábbelik. Így a rapper egyik legszebb szerelmi vallomása az a "csodás" szandál, melyet maga Kim ihletett. A darabot, mely a "Cruel Summer" fantázianévre hallgat, a párizsi divathéten mutatták be. Az antik görög motívumokkal díszített szandál egyébként Kanye új albumának, a G.O.O.D. Musicnak a borítóját is felidézi. Arról még nincs hír, mikor kerül az üzletekbe. Az azonban biztos, hogy aki nem tud élni nélküle, már most kezdje etetni a malacperselyét, hiszen a rapper előző kollekciójának cipői 6000 dollár körüli áron keltek el.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.