Végre! Itt a teljes A szürke ötven árnyalata előzetes!

Forrás: Northfoto -
erotikus E.L. James film szex Szürke 50 előzetes regény romantikus Dakota Johnson könyv A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a várva várt A szürke ötven árnyalata teljes új előzetese. Bő két percig nézheted a szexi Jamie Dornant és persze Dakota Johnsont, így máris könnyebb kivárni a 2015-ös Valentin-napot, amikor moziba kerül a trilógia első része. 

Az alkotók nem bízzák a véletlenre a dolgokat, két előzetessel is készültek a rajongóknak. Nők millióinak kedvenc regénye életre kel a mozikban 2015 februárjában. Biztos, hogy nem kevés fülledt erotikára számíthatunk. Már az előzetesben láthatunk egy kicsit Christian Grey titkos BDSM szobájából, bilincseiből, selyemkendőiből és egyéb szexjátékaiból.

Forrás: Northfoto

Bár olvasás közben valószínűleg nem pontosan így képzelted el a szereplőket, jónak tűnik a szereposztás. Beyoncé Haunted című száma is tökéletesen passzol a hangulathoz. Alig várjuk a februárt!

Íme, az előzetes, egyelőre magyar felirattal:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.