Csúnyán beszóltak Angelina Jolie-nak - Tehetségtelen, elkényeztetett kölyöknek nevezték

Forrás: AFP/Tobias Schwarz -
elkényeztetett filmstúdió Sony Barack Obama hackertámadás levelezés Angelina Jolie magánlevelezés kiszivárogtatás társelnök tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra kerültek a Sony stúdiójának magánlevelezései. Mint kiderült, Amy Pascal, a cég társelnöke nincs jó véleménnyel a színész-rendező Mrs. Pittről.

Kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor egy titkosnak szánt ócsároló email tartalma nyilvánosá válik – kiváltképp, ha egy épp világsztárt szólsz le benne, vagy épp az amerikai elnökön viccelődsz.

Forrás: AFP/Tobias Schwarz

De nem, van még ennél is tovább a kínosság terén: ha összetalálkozol a leveled tárgyával. Pontosan így járt a Sony filmstúdió társelnöke, Amy Pascal, aki egy hollywoodi partin futott bele Angelina Jolie-ba – éppen pár nappal azután, hogy nyilvánosságra került egy kollégájával váltott levél, amelyben „minimálisan tehetséges, elkényeztetett kölyöknek" nevezte a mostanában rendezőként ténykedő Mrs. Pittet.

Amy Pascal, a Sony társelnöke Forrás: AFP/Kevin Winter

Nagyon ciki, és ha ez még nem lenne elég, rasszista szóvicceket tartalmazó emailje is nyilvánosságra került, amelyek a hírek szerint az amerikai elnököt, Barack Obamát célozták. Pascal később mindenkitől elnézést kért, elmondása szerint csak viccnek szánta a megjegyzéseket, ugyanakkor tudja, mennyire súlyosak a szavai.

A Sonyt néhány héttel ezelőtt érte egy hackertámadás, amely miatt több sztár, köztük Sylvester Stallone, és céges dolgozó személyes adatai kerültek fel a világhálóra. Az esetről bővebben ide kattintva olvashatsz.
Angelina Jolie elé hányt a rocker izgalmában http://www.life.hu/news/20141204-angelina-jolie-ele-hanyt-miyavi-japan-rockzenesz-izgalmaban.html Egy igazi világsztárral találkozni minden földi halandónak hatalmas élményt jelent – még akkor is, ha az illető éppen szakmabeli. News -- Kellemetlen betegségben szenved Dorina http://www.life.hu/drlife/20140305-dorina-az-rtl-klubon-futo-ejjel-nappal-budapest-szereploje-sulyos-panikbetegseggel-kuzd-es-toth-gabi.html Az Éjjel-Nappal Budapest bombázója pánikbetegséggel küzd, amiről most vallott először. Dr. Life Kínos: részegen lépett fel Gesztesi Károly - beszélni is alig tudott http://www.life.hu/news/20141129-gesztesi-karoly-ittasan-mondott-verset-egy-luxusszallodaban.html Kínos helyzetbe került Gesztesi Károly egy luxusszállodában: verset kellett volna felolvasnia, de a jelenlvők szerint annyi alkoholt ivott, hogy még megszólalni is nehezére esett - írja a Blikk. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.