Kifogyóban a papír és a cellux? Sebaj! Így csomagolj gyorsan és könnyen a hagyományos módszerek nélk

Forrás: Thinkstock -
karácsony csomagolópapír ajándék cellux csomagolás csomagolástechnika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi rohanásban elfelejtesz csomagolópapírt venni vagy pont kifogy a cellux? Ne ess pánikba! Ezek a trükkök mellőzik a hagyományos csomagoló elemeket.

Számtalan cikk szól arról, hogyan csomagoljunk divatosan, környezettudatosan, házilag. A Viralnova most olyan különleges megoldásokat gyűjtött össze, amelyekhez nincs szükség a szokásos módszerekre, technikákra.

Forrás: Thinkstock

Ha kevés a csomagolópapír
Ha van otthon egy kis dugi chips, nincs más dolgod, csak fordítsd ki a chipses zacskót és máris kész a csillogós, egyedi csomagoló. Ha van egy megunt sálad vagy virágos kendőd, ideje csomagolásra használni azokat is!

Masni vagy nem masni
Szépen elkészítetted az ajándékot, de valami még mindig hiányzik. A masni! A legkönnyebben – és legolcsóbban - ezt úgy tudod kivitelezni, ha régi újságjaidat hasznosítod újra. Felvágod csíkokra, majd összeragasztod a két oldalát kicsit megtekerve. Ha ezzel végeztél, kettőt - hármat ragassz egymásra és már kész is.

Forrás: 100layercake.com/blog

Amikor kifogy az a bizonyos... Mit tegyél cellux hiány esetén?
Használd az origami hajtogatási módszert. Mintha az olyan egyszerű lenne, igaz? Az alábbi videóból kiderül, hogyan is kell cellux nélkül csomagolni. Kézügyesség azért nem árt!

Ha már a csomagolásnál tartunk: itt egy másik szupergyors csomagolási technika – amikor átlósan indul a történet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.