Celebekkel erősítenek a szilveszteri szállások – ezek a legkapósabb helyek

Forrás: Thinkstock -
szilveszter szállás celeb felmérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szallas.hu adataiból kiderült, melyek a kedvenc szilveszteri szálláshelyek idén, milyen programok érdeklik a magyarokat leginkább és mennyit költünk mindezekre.

Leginkább az extra programokat és celebeket is felvonultató csomagajánlatok népszerűek a magyarok körében a szallas.hu friss adatai szerint. A hotelek többségében már most telt ház van az ünnepek idejére. Lehet bulizni például Szinetár Dórával, Vastag Csabával, Caramellel vagy Muri Enikővel is. Átlagosan 15 ezer forintot költünk fejenként.

Forrás: Thinkstock

A karácsonyt otthon, a szilvesztert távol töltjük

„Míg a karácsony előtti időszakban árkedvezményekkel sem könnyű a vendégeket belföldi pihenésre csábítani, addig szilveszter idején még az átlagosan 35 százalékkal többért kínált szobák is rendkívül jól fogynak" – osztotta meg tapasztalatait Varga Zoltán, a Szallas.hu ügyvezetője.

Csillagjegyed elárulja, hova utazz - kattints IDE cikkünkért!

Tűzijáték és tombola? - Szórakozz a legjobbakkal

Énekesekkel, tombolával, tűzijátékkal és számos gyerekprogrammal várják a látogatókat az év utolsó napján a szállodákban. Érdemes több szállodában szétnézni, mert olcsón is találhatsz kecsegtető ajánlatokat. „Akadnak extrém adatok is: a legkisebb értékű, szilveszterre vonatkozó szállásajánlat például 2000 forintos áron kelt el, de van egy több mint 1,2 millió forintos foglalás is, igaz, itt egy nagyobb társaságról van szó."

Ha szerencséd van, akkor az év szállásán is pihenhetsz! Hogy melyikre gondolunk, IDE kattintva kiderül!

A TOP 10 belföldi utazási célpont az ünnepekkor:

1. Budapest
2. Eger
3. Sopron
4. Hajdúszoboszló
5. Győr
6. Pécs
7. Miskolctapolca
8. Debrecen
9. Gyula
10. Zalakaros

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.