Ittasan okozott balesetet L.L. Junior

Forrás: facebook/L.L. Junior -
baleset részeg autó L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szombat hajnalban szenvedett autóbalesetet, miután ittasan ült a volán mögé. 

L.L. Juniort kórházba kellett szállítani, miután autója egy kamionnal ütközött. A baleset szombaton történt, Budapest X. kerületében - írja a Bors. A kiérkező rendőrök előállították a zenészt vérvételre, és a napilap információi szerint a jogosítványát is elvették, hiszen a szonda azonnal elszíneződött, miután belefújt.

L.L. Junior Forrás: facebook/L.L. Junior

Az ORFK megerősítette a baleset hírét, azt azonban még vizsgálja a rendőrség, hogy ki a felelős. Az Édes Élet egykori sztárja azonban már most is nagy bajban van, hiszen alkoholos befolyásoltság alatt vezetett, ráadásul balesetet szenvedett, ami bűncselekménynek minősül. Ezek után rabosítás, jogi eljárás és bírósági hercehurca vár rá. Az egyetlen szerencséje, hogy a teherautó sofőrje nem sérült meg, így elkerülheti a börtönbüntetést.

"Aznap nem volt fellépésem, ezért a kedvesemmel karácsonyi sütit gyúrtunk, majd iszogatva megvacsoráztunk. Békés, meghitt este volt, és elfogyott egy kis bor meg pálinka. Hajnalban egyszer csak hallottuk, hogy hörög a kisfiunk, Lacika, aki kruppos. Nem gondolkodtam, pánikszerűen ültem a kocsiba, hogy a bébiszitternél felejtett gyógyszerért rohanjak. Újra megtenném, ha a fuldokló gyermekünk élete múlna rajta..." - mondta Junior, aki nagyon ráfázott rossz húzására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.