időjárás-előrejelzés havazás időjárás hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jövő héten folytatódik a télies időjárás. Esőre, hózáporra, havazásra és lehűlésre is készülj. Több helyen az éjszakai órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet.

HÉTFŐN veszít erejéből a szél, helyenként lesz hószállingózás, gyenge havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és plusz 1 fok között várható.

Mecsek Forrás: MTI/Sóki Tamás

KEDDEN lesz hó, havas eső, eső az országban - attól függ, ki hol lakik. A havas, kevésbé felhős helyeken azonban mínusz 10 fok körül alakul a hőmérséklet.

SZERDÁN elszórtan lehet kisebb zápor, hózápor. A minimumhőmérséklet többnyire mínusz 7 és mínusz 1 fok között valószínű.

CSÜTÖRTÖKÖN erősen felhős, borult lesz az ég, ismét lesz hó, havas eső vagy eső, megerősödik a szél is. Többnyire mínusz 8 és mínusz 2 fok között lesz a hőmérséklet.

Győr Forrás: MTI/Krizsán Csaba

PÉNTEKEN sokfelé várható eső, havas eső, ónos eső, északon, északkeleten havazás. Többfelé megerősödik, az Alföldön viharossá is fokozódhat a szél. A leghidegebb órákban mínusz 4 és plusz 1 fok között.

HÉTVÉGÉN sem süt ki nagyon a nap, csapadék is előfordulhat, maximum 1-4 fok közé emelkedik a hőmérséklet, éjszaka mínusz 8 fokig hül a levegő.

Orfű Forrás: MTI/Sóki Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.