Pénisz alakú felhő zavarta meg egy város lakóinak nyugalmát

Forrás: Twitter -
pénisz felhő Wales acélgyár Port Talbot város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint egy wales-i acélgyárból indult hódító körútjára az a hímvessző alakú felhő, amely azóta az egész világhálót meghódította.

Suri Cruise pénisz alakú gumicukorkái és a természet fallikus jellegű csodái után újabb nem mindennapi jelenség ütötte fel a fejét, amely ezúttal a wales-i Port Talbot lakóit riogatta. A hímvessző formájára emlékeztető képződmény valamikor január végén szántotta végig Észak-Cornelly és Porthcawl területeinek egét, így veszélyeztetve az ott élők lelki nyugalmát.

Forrás: Twitter

A péniszfelhőt egyes találgatások szerint a Port Tablot-i acélmű keltette életre, tekintve, hogy sokan „kémiai szagot" véltek felfedezni a levegőben. A gyár szóvivője a galvanizálásnak nevezett folyamattal magyarázta a fallikus alakú felhőcskét, amely a vas hirtelen lehűtése következtében alakult ki, ám teljes biztonságban, egészségre ártalmatlan körülmények között történt.

A világhálót azóta is szorgosan járja a péniszfelhő, hála az internetezőknek, akik még csak most fedezik fel maguknak ezt a nem mindennapi természeti csodát.

Tűzpénisz vagy levegő? A te pasidé milyen?

Ahogyan minden férfi, úgy minden pénisz más, így teljesen normális, hogy eltérnek egymástól. Bár kategorizálni éppen emiatt nagyon nehéz őket, a Life.hu mégis megkísérelte a lehetetlent - az eredményt ide kattinva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.