királyi család Buckingham-palota meztelen brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igaz vagy hamis, nem tudjuk, de egy biztos: nagyon szórakoztató az a 43 másodperces filmecske, amely most kering az interneten.

Mit csinál az ártatlan turista, amikor a Buckingham-palota előtt áll Londonban? Bámészkodik - leginkább kamerával vagy fényképezővel a szeme előtt. Aztán nagyot néz, amikor egyszer csak nem azt látja, amire számított. Mert arra biztosan nem gondol senki, hogy II. Erzsében palotájának ablakából egy meztelen férfi próbál szökni lebedőkből összecsomózott kötélen.

A videó alatt a YouTube csatornán természetesen számtalan kommentelő szerint hamis videóról van szó. Van, aki szerint a palota azon oldalán nincsenek is ilyen oszlopok. Mások szerint a hangok buktatják le a videó készítőit, mert azok alapján semmiképp sem lehet eredeti a felvétel. Megint mások szerint, ha mindez megtörtént volna, már tele lenne vele az internet, de nincsen, úgyhogy senki ne dőljön be ennek a trükkfelvételnek, ha már elmúlt három éves.

Igazi vagy hamis a videó?

Nyilvános szex Windsor ősi falainál

A királynő ugyan Windsorban tartózkodott, de mivel a rezidenciája a kastély másik végén volt, nem lehetett tanúja annak, hogy az ablak alatt egy ittas párocska szexelt a gyepén. A pornófilmet megszégyenítő előadás a The Sun szerint körülbelül húsz percig tartott, mivel ennyi időre volt szükség ahhoz, hogy a királyi család testőrei észbe kapjanak.

És ez még nem minden: a Life.hu összegyűjtötte a brit királyi család legszaftosabb történeteit (nem is hinnéd, mennyi volt belőlük!), amelyeket ide kattintva olvashatsz. Ha pedig még több történetre vagy kíváncsi a brit botránybirodalomból, nézd meg, miért gondoljuk, hogy a briteknél az kékvérű asszonyok sem angyalok.
/1209/Katal2012914122856

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.