Megható videóval búcsúzik a Halálos Iramban csapata Paul Walkertől

Forrás: AFP/Boris Horvat -
Halálos iramban 7 búcsú Wiz Khalifa Paul Walker megható videóklip autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világot bejárta a videó, amellyel a Halálos Iramban csapata búcsút vesz a filmtől és tragikus hirtelenséggel elhunyt sztárjától, Paul Walkertől.

Nem hittük volna, hogy valaha ezt fogjuk írni, de Wiz Khalifának ezúttal sikerült megríkatnia az egész világot. A botrányairól elhíresült rapper is közreműködik a Halálos Iramban utolsó, hetedik részének befejező dalában, amelynek hivatalos klipjében a film autóbalesetben elhunyt sztárjára, Paul Walkerre emlékeznek. Íme, a videó, amely mára az egész világot bejárta:

Paul Walker 2013 decemberében szenvedett halálos balesetet, amikor egy jótékonysági rendezvényről hazafelé tartva egy fának ütközött autójával, amely kigyulladt. A körülményekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Tarolt a Halálos Iramban utolsó része

A 190 millió dolláros költségvetéssel készült megható akcióorgia már a film premierje után pár nappal több százmillió dolláros bevételnél járt. Az alkotás eddig is elképesztő számokat produkált, a további részletekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.