Így tarolta le egyetlen hétvége alatt az egész világot A Halálos iramban 7

Forrás: UIP Dunafilm -
Halálos iramban 7 Paul Walker kasszasiker Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lehet az ünneplés a Universal stúdióban, mert a hétvégén elképesztő számokat produkált a Halálos iramban hetedik része.

A 190 millió dolláros költségvetéssel készült megható akcióorgia 143,6 millió dollárt hozott Amerikában, a világ többi országában pedig további 240 milliót gyűjtött be, így összbevétele már most 384 millió dollárnál tart - tájékoztat az Origo Filmklub.

Forrás: UIP Dunafilm

A Halálos iramban 7 mellett egyetlen másik film sem rúghatott labdába, igaz, nem is küldtek ellene izmosabb versenyzőt. Az új amerikai bemutatók közül a Woman in Gold című Helen Mirrenes dráma kapaszkodott a legmagasabbra (a hetedik helyig, kétmilliós bevétellel), de a szépen gyűjtögette újabb nézőit a Ben Stiller és Naomi Watts főszereplésével készült While We're Young is, amelyet a korábbi négy helyett már harmincnégy moziban vetítenek, és közel félmillió dollárt szedett össze a második hétvégéjén.

Hogy pontosan milyen rekordot döntött meg a mozi, kiderül az Origo cikkéből.

A mozi 7x7 csodája:

Nagyon kevesen tudják azt elérni a mozi világában, amit a nemrégiben elhunyt Paul Walker és a nevével fémjelzett Halálos iramban, azaz hogy nem kevesebb, mint hét folytatást is megéljen a filmszériájuk. Most került mozikba a Halálos iramban 7, mi pedig ebből az alkalomból összeállítottunk egy hét darabos húsvéti csokrot a hetedik részekből.
Fiatal lányokat rabol el Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20150405-a-lepkegyujto-cimu-szindarab-foszereplojekent-fiatal-lanyokat-rabol-el-bereczki-zoltan.htmlNem kell mindjárt rosszra gondolni: az ismert énekes, Bereczki Zoltán csupán a színpadon válik emberrablóvá.Kult--Újabb magyar filmsiker külföldön: Vilniusban tarolt az Utóélethttp://www.life.hu/kult/20150403-az-utoelet-sikere-folytatodik-a-film-foszereploje-kristof-marton-a-20-vilniusi-nemzetkozi.htmlIsmét zajos sikert aratott külföldön az elmúlt évek egyik legjobb magyar filmes alkotása, az Utóélet, melynek főszereplőjét, Kristóf Mártont választották a 20. Vilniusi Nemzetközi Filmfesztivál legjobb színészének. KultOrigoSzegedre jön a szexi sportolónő, Katarina Witthttp://www.life.hu/kult/20150403-katarina-witt-mukorcsolyazo-lesz-a-szegedi-szabadteri-jatekok-vendegeloadoja.htmlGérard Depardieu tavalyi vendégszereplése után ismét igazi világsztár érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékok megnyitójára: a szexi Katarina Witt olimpiai, világ- és Európa-bajnok műkorcsolyázónő különleges műsorral lepi majd meg a közönséget.Kult--Taylor Swift lett a popzene legbefolyásosabb emberehttp://www.life.hu/kult/20150403-taylor-swift-lett-a-4music-listaja-szerint-a-popzene-legbefolyasosabb-embere.htmlA 25 éves énekesnő olyan nagy neveket hagyott maga mögött a 4Music által összeállított listán, mint Beyoncé, Rihanna vagy John Legend.Kult--Folytathatják Micimackó kalandjait?http://www.life.hu/kult/20150403-a-a-milne-micimackoja-jovore-folytatodhat.htmlMindenki gyerekkori kedvence, a bukdácsoló Micimackó jövőre újra visszatérhet a Százholdas Pagonyba, 2016-ra tervezik ugyanis a történet folytatását. Kult--Élőben hallhatod a Szürke50 szexi filmzenéjét a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20150402-ellie-goulding-enekesno-fellep-a-sziget-fesztivalon.htmlNapjaink egyik legnagyobb popcsillaga, a BBC Sound Of 2010 és két BRIT Awards büszke tulajdonosa, Ellie Goulding érkezik augusztusban a Szigetre!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.