Katalin2015 gazdaság font Egyesült Királyság Katalin hercegné Vilmos herceg millió Charlotte hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta, igazi gazdasági fellendülést hozhat az Egyesült Királyságnak.

Alig pár napja, hogy megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, a kis Charlotte hercegnő máris milliókat hozott a brit gazdaság konyhájára – írja a Mirror.

Forrás: AFP

Charlotte Elizabeth Diana a május 2-ai világrajövetele óta a becslések szerint 80 millió font értékű (33 milliárd forintos) lökést adott az eladásoknak az Egyesült Királyságban, hála az ünneplő britek által vásárolt szuveníreknek, élelmiszereknek és italoknak, valamint babaholmiknak.

És ez még nem minden: szakértők szerint Charlotte hercegnő 10 éves koráig 100 millió fontos bevételt generálhat az általa viselt babaruhák, cipők vagy a nála látott játékok és egyéb kiegészítők által gerjesztett vásárlásokból.

Túl tökéletes volt Katalin hercegné?

Amikor Katalin és Vilmos bemutatta a világnak Charlotte hercegnőt, a királyi bébin túl az embereket leginkább egy dolog érdekelte: hogy nézhetett ki olyan természetellenesen tökéletesen Katalin pár órával a szülés után? A Life.hu tudja a választ -kattints ide érte!
Pinkben búcsúzott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20150327-katalin-hercegno-pink-kabatban-bucsuzott-a-szules-elotti-visszavonulasa-elott.htmlUtoljára jelent meg a nyilvánosság előtt a második gyermekével várandós hercegnő. A kis trónörökös április második felében érkezik.Trend--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Károly herceg bevallotta: lányunokára vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150501-karoly-herceg-szeretne-ha-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnenek-kislanya-szuletne.htmlAz egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megszülessen Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéje. Természetesen a királyi család többi tagját is hihetetlen izgalomban tartja a pici érkezése, akiről a nagypapa, Károly herceg elárulta: a leginkább azt szeretné, ha kislány lenne. Talán ő már tud valamit?Család--Körkefe, korrektor a szülőszobán? Menjünk neki együtt Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/intim/20150504-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-lanya-szombaton-szuletett-meg-maris-tamadjak.htmlAzt persze sejtettük, hogy Katalin szülése, és a kis hercegkirálykisasszony (a kommentekbe biztosan bekerül majd, hogy ilyen szó nincs) világrajötte nem csak az adott napra lát el minket írni- és olvasnivalóval. Mint ahogy az ivásra, a támadásra is igen könnyű okot találni, így pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Vilmos neje máris kapja az ívet. Kicsit van kabát, nincs kabát, van sapka, nincs sapka érzésünk van a dologgal kapcsolatban, de legalább addig is van miről írni...Intim--Tündéri fotó! György herceg is meglátogatta a húgáthttp://www.life.hu/csalad/20150502-gyorgy-herceg-bement-a-kis-hercegnohoz-a-korhazba.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: Katalin hercegnő ma délelőtt egy egészséges kislánynak adott életet. György herceg pedig már meg is látogatta testvérkéjét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.