Újabb testet megszégyenítő kihívás terjed az interneten

Forrás: Instagram/matthewoooo -
Kína kihívás fiatalok kulcscsont köldök érme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A CollarboneChallenge, vagyis a kulcscsont-kihívás a kínai fiatalok között ütötte fel először a fejét.

Egy hete még a köldöküket próbálták elérni hátulról, most azonban újabb furcsa kihívás ütötte fel a fejét a kínai fiatalok körében.

Forrás: Instagram/angelinaz

A fiúk és lányok körében egyaránt kedvelt kulcscsont challenge lényege, hogy érmékkel tedd tele a kulcscsont feletti mélyedésedet, fotózd le, tedd fel a közösségi oldaladra, és így bizonyítsd, hogy vagy olyan vékony, hogy meg tudod csinálni.

Forrás: Instagram/matthewoooo

Meglepő és egyben nevetséges ez a soványság-mánia a kínai tinédzserek körében, amely szerint nem elég, ha vékony vagy, hanem a különféle kihívások mentén bizonyítanod is kell a többieknek soványságod mértékét.

Planking, jeges víz és társai

Hogy pontosan hol is kezdődött ez a kihívás-őrület, nehéz meghatározni. Annyi bizonyos, hogy jó ideig tartotta magát a plankingelés, ezt követte a furcsa nevű hadokening, majd jött az IceBucketChallenge, amelynek (végre!) célja is volt, majd a sztárok mogyorózása, és végül a tamponnal való pózolás - hogy csak párat említsünk a legemlékezetesebbek közül a teljesség igénye nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.