Nem egyszerű most lejutni a Balcsira: balesetek miatt torlódik az M7-es

Forrás: Flickr/SuperCar-RoadTrip.fr -
M7-es autópálya hőség Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, elképesztő lesz a hőség az elkövetkező napokban, ráadásul Tóth Gabi is kiposztolta már dögös, hétvégeindító, csücsörítős szelfijét, így nem meglepő, hogy rengetegen szeretnének lejutni a Balatonra, közülük is legtöbben az M7-esen. Ez pedig nem olyan egyszerű...

Balesetek miatt torlódnak a járművek az M7-es autópályán Pázmánd és Nadap magasságában - közölte honlapján a rendőrség és az Útinform szombat reggel.

Forrás: Flickr/SuperCar-RoadTrip.fr

Az Útinform közlése szerint a Balaton felé rendkívül erős a forgalom, telített sávokra, hosszabb menetidőre kell számítaniuk a közlekedőknek - írja az MTI-re hivatkozva az Origo.

A rendőrség tájékoztatása szerint az M7-es autópályán Siófok irányában a 42-es kilométerszelvénynél, Pázmándnál és a 46-os kilométerszelvénynél, Nadapnál történt baleset. Előbbi helyszínen két, utóbbinál öt autó ütközött össze. A helyszínelés idején egy sávon halad a forgalom. Úgy tudni, senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.