Camilla hercegné, a táncparkett ördöge

Forrás: AFP -
veterán II. Erzsébet brit királynő Károly herceg brit királyi család Camilla hercegné tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Camilla a tengerészet 94 éves veteránjával uralta a parkettet a VJ Day hetvenedik évfordulójának nemzeti ünnepségein.

Tegnap ünnepelték Londonban a Victory of Japan Day, azaz a Japán feletti győzelem napjának hetvenedik évfordulóját. Ennek során megemlékeznek a II. világháború csendes-óceáni térségi befejezéséről, a harcok brit hőseiről, áldozatairól.

Forrás: AFP

A sok száz háborús veterán, illetve királyi méltóságok és politikusok részvételével zajló ünnepségsorozatot II. Erzsébet királynő vezette. Az egyik ünnepséget követő, Westminster Abbey-i pikniken pedig Camilla hercegnét is a parkettre vitték. A Királyi Haditengerészet 94 éves, ám 30-40 évvel fiatalabbakat meghazudtoló formában lévő veteránja, Jim Booth vitte táncba.

A rendezvényen részt vett számos, az atombomba felrobbanását – biztonságos távolságból. de élőben – végignéző egykori katona is.

Bár a rendezvények szélsőségesek általi megzavarásától tartottak, illetve a terrorkészültséget is növelték az ünnepségsorozat idejére, az események zavartalanul, jó hangulatban zajlottak le.

A táncikáló hercegnéről ITT nézegethetsz képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.