Nagy dobásra készül Lagzi Lajcsi ügyvédje

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
károkozás Galambos Lajos rendőrség ügyvéd bizonyíték bíróság előzetes letartóztatás gyanúsítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész ügyvédje, Berényi András, a TV2 Tények műsorának telefonos interjút adott, ahol elmondta összegyűjtötték a bizonyítékokat, amit hamarosan a bíróság elé tárnak.

Részletes vallomást tenne Galambos Lajos, aki feleségével több tízmilliós károkozással, víz, gáz és áramlopással illetve vesztegetéssel gyanúsítanak. A zenész viccnek nevezte azt a telefonbeszélgetés amiért meggyanúsították és elrendelték 30 napos letartóztatását. Galambos Lajos ügyvédje Berényi András telefonos interjút adott.

„Az előzetes fogvatartás alkalmából Galambos úr már néhány részletet elmondott, de még hátravan a vallomástétele. A bizonyítékokról nem tudok beszélni, mert azt majd a rendőrségnek mondjuk el. Amit összeírt, összekészített Galambos Lajos, azt még nem áruljuk el, mert nem lenne elegáns. Azt gondolom, hogy ha a bizonyítékokat alapul veszi a bíróság, amit elmond Galambos Lajos, abban az esetben el kellene őket engedni" – magyarázta az ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.