Szakadékba zuhant és szörnyethalt a 26 éves szépségkirálynő

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb -
szakadék szépségkirálynő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves korábbi Miss Austria, Ena Kadic eddig tisztázatlan körülmények között egy szakadékba zuhant, és kórházba szállítása után meghalt.

Két diák vette észre Ena Kadicot egy kilátóhely melletti szakadékban a Bergisel nevű tiroli hegyen: a jelek szerint a 2013-as osztrák szépségkirálynő futás közben lezuhant egy szikláról. Súlyos sérüléseket szenvedett, hiába szállították helikopterrel a közeli, innsbrucki kórházba, nem sikerült megmenteni az életét - írja az Origo.

Ena Kadic a 2014-es bécsi operabálon Forrás: Picture-Alliance/AFP/Breuel-Bild/Abb

A korábbi Miss Austria

a zuhanás után még eszméleténél volt,

sikerült felhívnia a testvérét is, a baleset körülményeiről azonban még nincsenek pontos információk. A rendőrség egyelőre annyit mondott az AFP hírügynökségnek, Kadic tapasztalt futó volt, aki jól ismerte a környéket.

Az egykori szépségkirálynő a verseny és az azzal járó pár tévés szereplés után visszavonult a nyilvánosságtól – a csillogásnál jobban vonzották a hétköznapok, továbbra is eladóként dolgozott Innsbruckban. A 2013-as szilvesztert még vele ünnepelte az osztrák közszolgálati tévé.

Cuki hangyászbébi született a Nyíregyházi Állatparkban - Fotó!http://www.life.hu/news/20151020-sorenyes-hangyasz-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban-a-cuki-jovevenyrol-foto-is-keszult.htmlA kis jövevényről maga az intézmény tett közzé fotókat a hivatalos Facebook oldalán. Az állat egy hete jött a világra, és húsz perccel a születése után már az anyja hátán lovagolt. News--Megharapta utastársát, majd meghalt a repülőnhttp://www.life.hu/news/20151019-megharapta-utastarsat-egy-24-eves-ferfi-majd-meghalt-a-repulon.htmlMegharapta utastársát, majd rosszul lett, és meghalt egy 24 éves férfi egy Lisszabonból Dublinba tartó járaton. A rendőrség egyelőre vizsgálja a történtek körülményeit. NewsOrigoElárverezik a Titanicot elsüllyesztő jéghegy fotóját http://www.life.hu/news/20151020-kalapacs-ala-kerul-a-titanicot-elsullyeszto-jeghegy-fotoja-es-egy-szemtanu-beszamoloja.htmlA legendás hajó tragédiáját okozó jéghegy fotója és egy szemtanú beszámolója kerül kalapács alá nemsokára Nagy-Britanniában. NewsOrigoKórházba került a lány, aki beleült egy villamos ülésébe rejtett tűbehttp://www.life.hu/news/20151020-korhazba-kerult-a-lany-aki-beleult-a-47-es-vagy-49-es-villamos-ulesebe-rejtett-tube.htmlVért vettek tőle, és vizsgálják azt a 18 éves lányt, aki a múlt héten vasárnap beleült egy tűbe a 47-es vagy a 49-es villamoson.News--Több millióra perelte Halle Berry férjét egy reptéri dolgozóhttp://www.life.hu/news/20151020-halle-berry-szineszno-ferjet-olivier-martinez-szinesz-beperelte-egy-repteri-dolgozo.htmlA Los Angeles-i repülőtér egyik munkatársa 1 milliárd forintnak megfelelő összeget követel Olivier Martineztől, amiért a színész a földre lökte őt. News--Hógolyózni vagy napozni fogunk a hosszú hétvégén?http://www.life.hu/news/20151020-hogolyozni-vagy-napozni-fogunk-a-hosszu-hetvegen-idojarasjelentes-oktoberben.htmlBár egyelőre megállíthatatlanul ömlik az eső, az Időkép előrejelzése szerint a hét közepétől szárazabb légtömegek érkeznek fölénk, a hosszú hétvégén nyugodt őszi időre számíthatunk, több órás napsütéssel. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.