Megvannak a világ legbefolyásosabb tinédzserei

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner -
Maddie Ziegler befolyásosság Kendall Jenner Kylie Jenner Times tinédzser megválasztás Malia Obama Jaden Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Times magazin idén is összeállította a 30 legbefolyásosabb tinédzser listáját. 

Még nincsenek 20 évesek, de már most uralják a világot. A Times magazin idén is elkészítette a legbefolyásosabb tinédzsereket, akiket életkor szerint sorakoztatott fel a lap honlapján.

Köztük van többek között a 13 éves táncos, Maddie Ziegler, aki állandó szereplője az énekesnő, Sia sokszor botrányos videóklipjeinek.

Forrás: AFP/Larry Busacca

Will Smith 17 éves fia, Jaden - hála nem mindennapi kijelentéseinek - egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az amerikai elnök idősebbik lánya, Malia is felkerült a listára: a 17 éves tinédzser divattippeket ad, egyetemeket látogat, és korábban Halle Berrynél gyakornokoskodott.

Forrás: Getty Images

Természetesen nem maradhatott le a polgárpukkasztó Kardashian-Jenner család két ifjú tagja, Kendall és Kylie Jenner sem. Kim Kardashian 19 és 18 éves húgocskáinak mindennapjait milliókat inspirálnak közösségi oldalaikon.

Forrás: Instagram/ Kylie Jenner

10 zseni tinédzser: ők tették jobbá a világot

Vannak, akik sokat tesznek azért, hogy a világ jobb hely legyen és vannak, akik még többet. De a legnagyobb elismerés azoknak jár, akik úgy tették mindezt 2013-ban, hogy még fel sem álltak az iskolapadból. Íme, a világ 10 legtehetségesebb tinédzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.