Megdöbbentő! Ilyen jól szórakozik házi őrizetében Oscar Pistorius

Forrás: AFP -
gyilkosság mosoly házi őrizet barát látogatás szelfi börtön Oscar Pistorius paralimpikon találkozás Reeva Steenkamp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg.

Már lekerült Twitterről az a kép, amelyen Oscar Pistorius és jó barátja, Brett Sharman vigyorgott, miután a rögbijátékos meglátogatta a Reeva Steenkamp meggyilkossáért elítélt paralimpikont.

Forrás: Twitter/Brett Sharman

Oscar Pistorius 2013 februárjában, éppen Valentin-napon végzett több lövéssel gyönyörű modellbarátnőjével, Reeva Steenkamppel, miután állítása szerint betörőnek nézte élettársát. A dél-afrikai paralimpikon tette kapcsán felmerültek a találgatások, amelyek szerint féltékenységből ölte meg a nőt, aki egyesek szerint babát várt. Oscar Pistoriust végül 5 év börtönre ítélték gondatlanságból elkövetett emberölésért, 1 év után pedig kiengedték, és házi őrizetben fogja letölteni büntetését.
Háborús halottakra emlékezett Katalin hercegné - Még gyászában is stílusos http://www.life.hu/news/20151109-katalin-hercegne-vilaghaborus-halottakrol-emlekezett-meg-a-remembrance-sundayen.htmlA brit hercegné a holland Maxima királyné oldalán tisztelgett a Remembrance Sundayen. News--Sebastian Vettel egy F1-es Ferrarival várta a magyarokat a benzinkútonhttp://www.life.hu/news/20151109-sebastian-vettel-allt-egy-ferrarival-a-magyar-benzinkuton-nagy-volt-a-meglepetes.htmlA négyszeres világbajnok igen nagy meglepetést okozott pár gyanútlan tankolónak, akik csak benzint szerettek volna vásárolni. NewsOrigoNem akart özvegyet hagyni maga után a rákos férfi, ezért egy guminőt vett feleségülhttp://www.life.hu/news/20151109-egy-kinai-rakos-ferfi-egy-guminot-vett-felesegul-mert-nem-akart-egy-ozvegyet-hagyni-halala-utan.htmlValódi, hús-vér nő helyett egy teljes nagysású szexbabát kísért oltár elé egy 28 éves kínai férfi. News--Döbbenetes! 25 évig tartották fogva, mert rossz emberbe szeretett belehttp://www.life.hu/news/20151109-evekig-elt-bezarva-egy-lany-mert-nem-azt-szerette-aki-az-anyja-akart-nem-sokaig-volt-szabad.htmlAz 1876-ban eltűnt párizsi lány egyetlen hibája az volt, hogy olyan férfit szeretett, aki az édesanyja szerint nem volt megfelelő a számára. Ezért évekig egy szobába elzárva tartották. Az ügy a mai napig borzolja a francia közvéleményt. NewsThinkstockA héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit az előzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20151109-lagzi-lajcsit-galambos-lajost-mulatos-zeneszt-lehet-hogy-megis-kiengedhetik-az-elozetesbol.htmlKét fellebbezést is beadtak a mulatós zenész ügyvédjei, akik állítják, kiengedhetik Lajcsit a börtönből. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGondoltad volna? Így lehet az űrben hajat mosnihttp://www.life.hu/news/20151109-igy-lehet-az-urben-fogat-mosni-video.htmlAz űrben nem olyan egyszerű még a leghétköznapibb dolgokat sem megtenni. Komoly feladat fogat mosni, enni vagy aludni is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.