Ajjaj! A Kardashian-család rejtélyes gyilkossági ügybe keveredett

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy -
gyilkosság bűnügy Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb botrány lehet készülőben a Kardashian-család körül, ugyanis a nyomozók újra elővették a hírhedt O. J. Simpson gyilkossági ügyet, amiben Kim apja, Robert nagy szerepet játszott. Ő volt ugyanis az amerikai focista ügyvédje, és segíthetett neki a bizonyítékok eltüntetésében is.

Állítólag titokzatos gyilkossági szál hálózza be a Kardashian család múltját. Kim apja, Robert Kardashian ugyanis évekig ügyvédként dolgozott, és a '90-es években ő védte O. J. Simpsont, akit akkor azzal vádoltak, hogy

megölte ex-feleségét, és annak szeretőjét, egy pincért.

O.J. Simpson 1994-ben Forrás: AFP/Pool

Az egykori amerikai focista ellen végül ejtették a vádakat, de sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy ő volt a tettes. Köztük a pincér apja is, aki egy interjúban elmondta, hogy

a gyilkosság éjszakáján Robert Kardashian is a helyszínen volt.

Más szemtanúk azt mesélték, hogy látták, ahogy Robert egy táskába pakolja a gyilkos fegyvert, egy kést, majd feleségének, Kris Jenner-nek adta.

A tanúk sosem tanúskodtak a tárgyaláson, mert féltek, hogy ez negatív következményekkel járna. De a nyomozók állítólag most újra elő akarják venni az ügyet, és mivel Robert 2003-ban elhunyt, ezért a családját akarják kikérdezni - írja a The Hollywood Gossip.

Vajon kiderül, hogy mi az igazság?

Elítélték O. J. Simpsont, de nem a gyilkosság miatt

Az amerikai focistát 1994-ben exfelesége és annak szeretője meggyilkolásával vádolták meg, de az ügy alól végül felmentették. 2008-ban azonban újabb balhéba keveredett, aminek következményeként már 5 éve raboskodik egy amerikai börtönben. Teljes cikkünket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.