Nagyon sokat javult Kulka János állapota

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu -
Kossuth-díjas Kulka János színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remek hírek érkeztek Kulka Jánosról: egyik ismerőse szerint folyamatosan javul a színész állapota, és a hírek szerint már önállóan eszik és teljesen tiszta a tudata.

Egyre jobb hírek érkeznek az agyi infarktussal három hete kórházba került Kulka Jánosról: a Kossuth-díjas színész egyik barátja úgy tudja, hogy az elmúlt hetekben jelentősen lefogyott Kulka már jó pár kilót felszedett, de ami még jobb hír, hogy a népszerű színész

már jól kommunikál a környezetével,

teljesen tiszta a tudata, ráadásul a gyomorszondáját is eltávolították, azóta önállóan eszik - számolt be az Origo a Ripostra hivatkozva.

Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

Mint arról mi is beszámoltunk, a színészt már nem az intenzív osztályon ápolják, egyre jobban van. Természetesen azért még szigorú, monitoros megfigyelés alatt tartják az Amerikai úti Országos Idegtudományi Intézet úgynevezett szubintenzív őrzőjében. A színész fejét, különösen a vérrög miatt sérült részt folyamatosan ellenőrzik, értesülésünk szerint hétfőn is volt egy CT-vizsgálata.

Egy aprócska falu óriási gúnyt űzött az egész internetbőlhttp://www.life.hu/news/20160502-egy-aprocska-falu-gunyt-uzott-az-egesz-internetbol.htmlNagyon nagy ötlettel rukkolt elő egy aprócska, mindössze 400 fős olasz falu: Minden boltjukra az internet gigantikus "szereplőinek" nevét címkézték fel. NewsOrigoArany János és Csáth Géza is helyet kapott az emelt szintű feladatok közötthttp://www.life.hu/news/20160502-arany-janos-es-csath-geza-is-helyet-kapott-az-emelt-szintu-feladatok-kozott.htmlArany János egy tanulmánya, magyar szerzők művei külföldi fordításainak sikeressége, egy Csáth Géza-novella és egy határon túlra szóló levél megírása szerepelt az idei magyar érettségi emelt szintű tételei között. NewsThinkstockMeghalt Szabó Tibor, a TV2 egykori riporterehttp://www.life.hu/news/20160429-meghalt-a-riporter-aki-a-juhasz-peter-ugy-miatt-felmondott-a-tv2-nel.htmlSzabó Tibor hétfőn kezdett dolgozni új munkahelyén, az ATV-nél, ám munka közben rosszul lett. Életét már nem lehetett megmenteni. NewsThinkstockSokan nem hiszik, hogy Kiss László elkövette a nemi erőszakothttp://www.life.hu/news/20160427-sokak-szerint-kiss-laszlo-nem-kovetett-el-nemi-eroszakot.html„Kiállás Kiss László mellett” címmel indult aláírásgyűjtés Százhalombattán, méghozzá az úszóedzőről elnevezett uszodában. News--Hatalmas újítás várható a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20160422-nehany-napon-belul-hatalmas-ujitas-varhato-a-facebookon.htmlAmikor már azt hittük, hogy a közösségi portál nem tartogat semmilyen újdonságot, akkor Mark Zuckerbergék erősen rácáfoltak: A csapat ugyanis ismét bebizonyította, hogy a legkreatívabb újítások még csak most következnek! NewsThinkstockÍgy kért segítséget Prince holttestének megtalálójahttp://www.life.hu/news/20160422-kiszivargott-egy-telefonbeszelgetes-amin-prince-holttestenek-megtalaloja-kert-segitseget.htmlNyilvánosságra került az a beszélgetés, ami csütörtök reggel zajlott le a Prince holttestének megtalálója és a 911-es segélyhívó központ között. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.