Gyászol Jennifer Aniston: meghalt az édesanyja

Forrás: AFP/Mark Ralston -
édesanya halál gyász Nancy Dow viszony kapcsolat Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel 5 év után először két héttel ezelőtt látogatta meg 79 éves édesanyját a színésznő, akinek anyjához való viszonya cseppet sem volt mondható felhőtlennek.

Meghalt Nancy Dow, Jennifer Aniston édesanyja. A hírt maga a világsztár közölte a People magazinnal.

Forrás: AFP/Mark Ralston

A Jóbarátok sztárjának édesanyjához fűződő viszonya távolról sem nevezhető annyira fényesnek, mint a színésznő karrierje: hosszú évek óta nem tartották a kapcsolatot, ami igazán akkor romlott meg, amikor az egykori modell és színésznő Nancy 1999-ben kiadta könyvét, amelyben rengeteg magánjellegű dolgot osztott meg az akkor már világszerte ismert lányáról.

Jennifer Aniston még az esküvőjére sem hívta meg az asszonyt, aki az elmúlt időszakban súlyos egészségügyi problémákkal küzdött. Végül 5 év után nagyjából két héttel ezelőtt látogatta meg a haldokló Nancy-t, akinek az elmúlt időszakban több stroke-ja is volt, elvesztette beszélő-képességét, és már járni sem tudott.

A színésznő közleménye szerint Nancy Dow családja körében, békében hunyt el hosszas betegeskedése után. A család arra kérte hivatalos közleményében a nyilvánosságot, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nagyon nehéz időszakban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.