Új fejlemények! Elítélték Zalatnay Saroltát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Zalatnay-per börtön csalás felfüggesztett börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét elítélték csalásért Zalatnay Saroltát, de nem kell börtönbe vonulnia. 

Az énekesnő jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott folytatólagosan elkövetett csalásért, és pártfogót rendeltek ki mellé.A Budapest Környéki Törvényszék ezzel lényegében helybenhagyta a Budaörsi Járásbíróság tavaly márciusi határozatát, akkor az énekesnő egy év három hónapot kapott három évre felfüggesztve.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A másodfokon eljáró bíróság is bizonyítottnak látta, hogy a vádlott több részletben csaknem kétmillió forinttal károsította meg egyik ismerősét, egy állatvédelmi alapítvány elnökét. Az énekesnő segítette a szervezet munkáját, később vezetőjétől többször is kölcsönt kért, de nem fizette vissza. Zalatnay Sarolta az ítélethirdetés után is ártatlanságát hangoztatta, védője pedig az újságíróknak azt mondta, elképzelhető, hogy az ítélet kézhezvétele után a Kúriához fordulnak felülvizsgálati kérelemmel.

Zalatnay Cini lánya: “Nem fog előfordulni, hogy lecsukják anyát”

A tárgyalás alatt az énekesnő lánya nagyon bizakodó volt. Niki elképzelhetetlennek tartotta, hogy édesanyja újra a rácsok mögé kerüljön. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.