Zalatnay Cini lánya: “Nem fog előfordulni, hogy lecsukják anyát”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Niki börtön tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta ismét bíróság elé áll, de lánya nagyon bizakodó. Niki elképzelhetetlennek tartja, hogy édesanyja újra a rácsok mögé kerüljön.

Első fokon másfél év börtönt kapott Cini, három évre felfüggesztve. Az ügyész azonban súlyosabb büntetést kért rá, ezért nem lehet teljesen nyugodt az énekesnő. A vád szerint Cini csaknem kétmillió forinttal tartozik az egyik állatvédelmi alapítvány alapítójának.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az összeg azóta a perköltségekkel együtt megnőtt. Cini állítólag így nyilatkozott korábban a bíróságon: „Nikivel ledolgoztuk azt az összeget, megjelentem a ren­dezvényeiken és még az ál­latokat is takarítottuk” - mondta az énekesnő, akinek lánya külföldre költözött, így nem lehet majd ott az édesanyja mellett. Niki azonban nem aggódik. “Nem fog előfordulni, hogy lecsukják” – jelentette ki határozottan a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.