Légrádi Márk különleges társra lelt

maci földkörüli utazás macimúzeum társ Légrádi Márk Rákóczifalva hajóskapitány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ körüli útra készülő hajóskapitány cuki utazótársat kapott, akivel együtt hódítják majd meg a hatalmas hullámokat.

Márk hamarosan világ körüli útra indul egy hatalmas vitorlással, hiszen minden vágya, hogy a különleges vállalkozás keretein belül beteg gyermekeket támogasson. A hajóskapitány a nagy út előtt, a nyári időszakban a Jón- és az Adriai-tengeren edzett, és számtalan kalandba keveredett. Legutóbb azonban a szárazföldön lepték meg őt egy kedves ajándékkal.

Légrádi Márk a macival Forrás: Légrádi Márk

„A Rákóczifalván található Macimúzeummal egy közös ismerős kötött össze, így hallottak rólam, és ajánlották fel, hogy készítenek nekem egy személyre szabott macit. Sok ismert művészt, együttest leptek már meg az enyémhez hasonló kis medvével, többek között a Republikot, a Scorpions, sőt az Aranycsapat tagjai is kaptak macit, amit személyesen dedikáltak, sok évvel ezelőtt. Vannak utazó macik is, akik gazdájukkal járják a világot. Így jött a gondolat részükről, hogy készítenének egy mackót nekem az útra. A kis tengerésztársam 40 centis, és fontos volt, hogy ülni tudjon, mert a navigációs pulton fog mellettem helyet foglalni. Még egy mentőmellényt is fog kapni, hogy ha beesik a vízbe, ki tudjon evickélni" – mosolygott Márk, aki így már nem lesz egyedül a hosszú úton.

Forrás: Légrádi Márk

„A társamat a polgármester, és Papi Bernadett adta át a múzeumban. Magam is elcsodálkoztam, hányféle maci van ott, régiek, újak, különlegesek. Pont, amikor ott voltam, egy holland család nézelődött, mert nemzetközi szinten is híres a múzeum" – magyarázta a hajóskapitány.

Nem fognak ki rajta a hullámok

„A nyolcméteres hullámok engem is megleptek, amikor hátranéztem és láttam, mi van mögöttem; ijesztő volt, de előrefordultam, és tudtam, hogy megoldom a feladatot" – mesélte Márk a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.