Hosszú Katinka posztolt Rióból: Így néz ki az ottani uszoda

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
riói olimpia úszó Hosszú Katinka RioLife2016 Rió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka tényleg egy igazi Iron Lady. A sztár megérkezett az idei olimpia helyszínére, ahol már ki is próbálta az egyik medencét. 

"Megérkeztünk Rióba, és meg is volt az első edzés! Egyelőre minden nagyon szuper!" - írta a fotó mellé Katinka, aki eddig teljesen meg van elégedve a kinti viszonyokkal. Pár nappal ezelőtt hatalmas botrány volt abból, hogy több sportoló is panaszt tett a Rióban kialakult állapotokról. Hamarosan a családja is utánautazik, hogy jelenlétükkel támogassák Katinkát élete 4. olimpiáján. Édesanyja korábban őszintén mesélt lánya gyermekkoráról, melyet ide kattintva el is olvashatsz!

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
A meggyilkolt Vivien apja igényt tart az örökségrehttp://www.life.hu/news/20160729-a-meggyilkolt-kakucsi-vivien-edesapja-nem-hajlando-lemondani-a-lany-hagyatekarol-igenyt-tart-az.htmlA szörnyű tragédia után még a nehézségekkel is szembe kell néznie Vivien édesanyjának. A meggyilkolt lány apja – aki állítólag nem is törődött a gyerekekkel – igényt tart a fiatal hagyatékára! NewsOrigoAutóbalesetet szenvedett és belehalt sérüléseibe Szalai Balázs magyar focistahttp://www.life.hu/news/20160728-szalai-robert-fel-oran-at-tartott-a-haldoklo-focista-betegfelvetele-felhaborodott-a-gyaszolo-testver.htmlJúlius 9-én reggel 7.45-kor hatalmas csattanással tarolta le egy teherautó három dányi fiatal autó­ját a Pest megyei Isaszeg közelében. A legsúlyosabb sérült Szalai Balázs, a dányi focicsapat 24 éves játékosa volt. NewsOrigoA szülők fizettek azért, hogy a HIV fertőzött férfi elvegye gyermekük szüzességéthttp://www.life.hu/news/20160727-a-szulok-fizettek-azert-hogy-az-aids-es-ferfi-elvegye-a-gyermekuk-szuzesseget.htmlEric Aniva munkáját tekintve "hiéna". Malawiban ugyanis így nevezik azokat a férfiakat, akiknek azért fizetnek a szülők, hogy elvegye lányaik szüzességét. Erőszakkal. News--Nemsokára érkezik a pisiből készült sörhttp://www.life.hu/news/20160727-erkezik-a-pisibol-keszult-sor.htmlElég szokatlan ötlettel álltak elő a tudósok: a vizeletünkből készítenének sört. Ha azt hiszed viccelünk, olvass tovább! NewsThinkstockFegyveres támadás Berlinben: egy ember meghalt http://www.life.hu/news/20160726-ralott-egy-orvosra-majd-vegzett-magaval-egy-fegyveres-tamado-berlinben.htmlAz első hírek szerint a támadó először rálőtt a saját orvosára, majd végzett magával. Az eset Berlinben, egy egyetemi klinikán történt. News--Újabb dráma Franciaországban: már több halottja is van a támadásnak http://www.life.hu/news/20160726-franciaorszag-tuszejtes-rouen-kozeleben-ket-fegyveres-tamado.htmlA túszejtés az ország északi részén, Rouen közelében történt. A BBC szerint két fegyveres hatolt be egy templomba Saint-Etienne-du-Rouvray-ben és 4-6 embert tartanak fogva. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.