Féltékenységből ölte meg gyermekét egy 21 éves nő

Forrás: Allegheny megyei rendőrség -
hidegvér gyilkosság halál gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 21 éves nő videóra rögzítette a 17 hónapos csecsemője meggyilkolását, majd a 2 éves lányát is megpróbálta megölni.

A 21 éves nő, Christian Clark szerelmi féltékenységből követte el a hidegvérű gyilkosságot. Azt hitte, párja, Andrew Price Jr. megcsalja őt, ezért olyan képekkel és üzenetekkel árasztotta el a férfit, melyeken két közös gyermeküket kínozta. Az egyik üzenet így szólt: „Imádkozz a gyerekeid életéért, mert meg fogom ölni őket!" Az üzenet végére nevetős emojit rakott, majd elküldte Andrew-nak. - írta meg a Mirror.

Christian Clark Forrás: Allegheny megyei rendőrség

A nő fojtogatás útján végzett a kisebbik gyermekkel,

ágyneművel zárta el a kicsi légútját.

A testvérével, Angellel is hasonló tervei voltak. 3 órán át tartott a rettenetes kivégzés, és Christian Clark mindeközben fotókkal és videóval rögzítette az eseményeket. „Nézd, a lány még lélegzik, de a kisfiú már halott." – hangzott el az egyik videón.

Az anya egy idő után magukra hívta a mentőket, de addigra már késő volt. A kisfiún nem lehetett segíteni, a kislányt pedig kórházba szállították, szerencsére épségben megúszta az esetet. A nőt azonnal letartóztatták, jelenleg is előzetesben tartják. Gyilkossággal és gyilkossági kísérlettel vádolják, ám a nyomozás még nem ért véget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.