Későn adta le a dolgozatát: a tanár ököllel ütni kezdte

Forrás: Photononstop/Photononstop/Philippe Turpin -
erőszak diák bántalmazás pedagógus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy tanár megállás nélkül ütlegeli az egyik diákját. 

Videóra vették, ahogy egy tanár, ökölbe szorított kézzel ütlegeli az egyik diákja fejét a nyíregyházi gimnáziumban. A fiú nem készült el időben a dolgozatával, ezért került sor a fizikai bántalmazásra.

Ököllel ütlegelte egyik diákját a tanár
Képünk illusztráció Forrás: Photononstop/Photononstop/Philippe Turpin

Az esetről készült videót vélhetőleg a fiú egyik osztálytársa rögzítette. A felvételt elküldték a híradónak, így látott napvilágot.

Egyelőre semmi többet nem tudni a történettel kapcsolatban. Azt sem, hogy a fiú szenvedett-e bármilyen sérülést, illetve az is kérdéses, hogy lesz-e következménye az ügynek.

Michael Schumacher elképesztő elismerésben részesülthttp://www.life.hu/news/20170109-elismerest-szavaztak-meg-michael-schumachernek.htmlHiába fekszik tehetetlenül már 3 éve a híres Forma-1-es pilóta, az emberek nem feledkeztek meg róla. Több mint 177 ezer szavazat alapján részesült most komoly elismerésben Michael Schumacher. NewsAFPMínusz 20 fok, hófúvás, szél: erre kell készülnükhttp://www.life.hu/news/20170109-tovabbra-is-nagyon-zord-idojaras-var-rank.htmlAkik már abban reménykedtek, hogy kicsit enyhülni fog az idő, azok számára sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk: továbbra is cudar hidegre kell számítanunk. News--Gyárfás Tamás utoljára még nyilatkozott Hosszú Katinkáról: nem tudtak szót értenihttp://www.life.hu/news/20170109-a-lekoszono-gyarfas-tamas-nyilatkozott-hosszu-katinkarol.htmlHosszú Katinka több csapattársával együtt szólította fel lemondásra Gyárfás Tamást, amit végül meg is tett az úszószövetség elnöke. Vasárnap választották meg utódját, Gyárfás pedig még utoljára nyilatkozott a sportág legjobbjáról, vagyis Hosszú Katinkáról. News--Folyóba fagyva találták meg a Sajószentpéterről eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20170109-az-eltunt-kislanyt-egy-folyoba-fagyva-talaltak-meg.htmlVasárnap délután tűnt el a 7 éves kislány Sajószentpéterről, akit aznap este meg is találtak a tűzoltók, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni. News--Nem aggódik Henn Zoltán, a körözött magyar rádióshttp://www.life.hu/news/20170109-a-magyar-musorvezeto-henn-zoltan-nem-jon-haza.htmlNemzetközi elfogatóparancs van érvényben Henn Zoltán rádiós műsorvezető ellen. A férfi Írországban kezdett új életet, onnan üzent a magyar rendőröknek. NewsOrigoMérséklődik az extrém hideg - Ez a nap már kellemesebb leszhttp://www.life.hu/news/20170108-a-jovo-het-masodik-felere-nemileg-merseklodik-az-extrem-hideg.htmlA hét második felében némileg mérséklődik az extrém hideg, de akkor is csak maximum 5 Celsius-fokig melegedhet a levegő, a minimumok továbbra is többfelé mínusz 10 fok körül alakulnak. Emellett többször várható havazás is, az erős, olykor viharos szél miatt hóátfúvásokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.