Teréz körúti robbantás P. László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László előzetes letartóztatásban van, bár apja és ügyvédje is reméli, hogy hamarosan kiengedik. Az apa biztos fia ártatlanságában és újabb részletet árult el arról, miért nem lehet P. László a merénylő.

Mindig is hitt és még most is hisz fia ártatlanságában a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi apja. Tavaly szeptember 24-én rázta meg a robbanás a fővárost, két járőr meg is sérült a balesetben, akikre még mindig várnak beavatkozások. A merénylet gyanúsítottját nem sokkal később el is fogták, hónapok óta előzetes letartóztatásban van. Az apja szerint viszont egyértelmű, hogy nem a fia látható a nyilvánosságra hozott felvételeken.

Apja hiszi, hogy nem P.László látható a felvételeken Forrás: TV2

„Aki nem vak, annak látnia kell, hogy nem Laci van a fotókon" - mondta az apa a Blikknek, aki az ügyvéddel együtt reméli, hogy mihamarabb elvégzik az antropológusi vizsgálatokat, ami összehasonlítja a felvételeken látható férfi adottságait P. Lászlóéval. Az apa hozzátette, miért is nem lehet, hogy a fia látható a felvételeken. "Annak idején együtt láttuk a tévében Lacival a képeket, amelyen a robbantót mutatták.

Bennem fel sem merült, hogy Lacit látom, nálam pedig jobban senki nem ismeri őt.

Nem valószínű, hogy nyugodtan nézte volna a felvételeket, ha magában tudja, hogy őt mutatják" - véli az apa, aki szerint mindenki számára világos lehet, hogy nem a fia van a felvételeken, aki már több mint 3 hónapja van előzetesben. "Tartja magát a fiam, nem omlott össze, nincs is más választása.

Reméljük, hogy mihamarabb tisztázzák a vádak alól, és elismerik az ártatlanságát.

A cellában leginkább az iratokat tanulmányozza, hallgatja a kisrádiót, amit beküldtem neki, vagy tévét néz. A napi egyhangúságot az egy óra szabad levegőn való séta szakítja meg" - mondta az apa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.