Szellemek járnak köztünk- íme a bizonyíték

Forrás: Youtube -
babafigyelő szellem paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak akik hiszen a szellemekben, és akadnak olyanok is, akik szerint kitaláció minden holt lélekkel kapcsolatos történet. Most olyan megtörtént eseteket mutatunk, amiktől garantáltan kiráz majd a hideg és hinni kezdesz a létezésükben...

Egy gyermekünk van, mégis kettő van az ágyban

Egy fiatal pár számolt be az esetről 2014-ben. Egyik este belepillantottak a babafigyelő kamera monitorjába, és látták, hogy gyermekük a rácsos ágyban alszik, de fekszik mellette egy szőke kisgyermek is, akinek nyitva van a szeme, és szopja az ujját. Durva, hiszen a családban összesen egy gyerek van, aki ugyan mesélt már a szülőknek a képzeletbeli barátjáról, de senki nem foglalkozott a kicsi fantáziájával. Lehet kellett volna? - írta meg a TheRichest.

Egy gyermekünk van, mégis kettő van az ágyban Forrás: Youtube

A nagymama szelleme állt a kiságy felett

Hasonló esetről számolt be egy másik család is, akik szintén mit sem sejtve pillantottak bele a babafigyelő monitorjába, mikor egy idős asszony alakját látták meg a képernyőn, ahogy támaszkodik a kisbabájuk rácsos ágyánál. A történet azért bizarr, mert a felvétel készítése előtt nem sokkal hunyt el az egyik szülő édesanyja, így vélhetőleg a nagyi szelleme jelent meg a kisbaba ágya mellett.

A nagymama szelleme állt a baba ágya mellett Forrás: Youtube

A feleség éjszakánként eltűnt

A férfi elhatározta, hogy videóra veszi a felesége furcsa szokását, hogy pontosan ki tudja elemezni mi történik ilyenkor. Az erre a célra vásárolt babafigyelő kamera tökéletesen rögzítette, ahogy a nő minden éjszak este 11 és hajnal egy között kimászott az ágyból, a szoba ajtajához lépett, majd ott ácsorgott hosszasan, imbolyogva, kiszámíthatatlanul. Egyszer azonban a kamerához sétált, belehajolt a lencsébe, rávicsorgott, majd visszafeküdt aludni. A nő semmire sem emlékszik, úgy hiszi egész éjjel aludt.

A feleség éjszakánként eltűnt Forrás: Youtube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.