Halott kisgyermek szelleme kísért a kórházban

Forrás: 123rf.com -
gyermek szellem kórház kísértet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dolgozók halálra rémültek a kísértő gyerek szellemétől.

Rosario városában található az a gyermekkórház, melynek dolgozói teljes pánikban vannak a narancssárga lufi esete óta. Több szemtanú és egy videó felvétel is bizonyítja, ahogy egy narancssárga lufi, lassan de biztosan halad a kórház egyik folyosóján.

Kisgyerek szelleme kísért a kórházban.
Képünk illusztráció. Forrás: 123rf.com

Közelít a felvételt készítő dolgozók felé, de egyáltalán nem úgy viselkedik, mint egy levegővel vagy héliummal töltött lufit. A padló felett 10-15 cm-rel mozog, és amerre lép az ember, arra halad a léggömb is.

„Olyan, mintha egy kisgyerek fogná. Biztos az egyik betegünk szelleme"mesélte az egyik dolgozó a Mirrornak.

Felkeresték az egyik helybéli szakembert, Dante Taparellit, aki paranormális tevékenységekkel foglalkozik. A férfi egyszerűen summázta a történteket egy televíziós interjú során:

„Ez egy entitás, egy lélek. Az én szempontomból mindig örömhír, ha új lélekkel találkozhatok. Valószínűleg ez a kicsi közöttünk rekedt, itt kóborol, de egyáltalán nem kell tőle félni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.