veronai buszbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, mindkét gyermekét elveszítette a hős a tornatanár, aki többször is visszament, hogy kimentse diákjait az égő buszból. Most egy anyuka további részleteket mesélt. 

Pataki Ágnes korábban már nyilatkozott az RTL Híradónak, akkor telefonon. Ő az az édesanya, akinek 15 és 17 éves lánya is a buszon volt, mindketten túlélték a szerencsétlenséget. Most kamera elé állt, és nemcsak a saját lányai történetét mondta el, de a hős tornatanárról is mesélt:

/1701/Veron201712117440Beszorult az ülésbe, de végül kijutott az égő buszból ez a 15 éves fiúhttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbaleset-beszorult-de-kijutott-ez-a-fiu.htmlEgyütt sírtak ma a többiekkel az iskolában, ezt mondta az RTL Híradónak Benedek, egy 15 éves fiú, aki túlélte a veronai tragédiát. Azt mondta, beszorult az ülésbe, de végül kijutott az égő buszból. Sokan viszont már az ütközés pillanatában meghaltak. News--Veronai tragédia: Szívszorító beszámolót adott egy anyuka - Videó!http://www.life.hu/news/20170123-veronai-tragedia-beszamolt-egy-anyuka.htmlPataki Ágnes korábban már nyilatkozott az RTL Híradónak, akkor telefonon. Ő az az édesanya, akinek 15 és 17 éves lánya is a buszon volt, mindketten túlélték a szerencsétlenséget. Most kamera elé állt. News--Veronai tragédia: Hogyan lehet mindezt túlélni?http://www.life.hu/news/20170123-veroani-buszbaleset-es-a-reformatus-szeretetszolgalat.htmlA péntek éjszakai, tragikus olaszországi baleset megrendítette az egész országot. A Magyar Református Szeretetszolgálat azonnal felajánlotta segítségét, így a tragédia valamennyi érintettjének rendelkezésére áll a Szolgálat krízisintervenciós lelkigondozói csoportja. News--Máris eltávolítják a mécseseket a Szinyei-gimnáziumtól?http://www.life.hu/news/20170123-veronai-busztragedia-el-kel-vinni-a-mecseseket-a-szinyeitol.htmlHétfő délután a Főgáz az MTI-nek megerősítette, hogy gázszivárgást észleltek a fővárosi Szinyei Merse Pál Gimnáziumnál, a péntek éjjel Veronánál balesetet szenvedett magyar busz áldozatainak iskolájánál. News--Megérkezett Veronából a tragikus buszbaleset negyedik sérültjehttp://www.life.hu/news/20170123-veronai-buszbaleset-megerkezett-a-negyedik-serult.htmlAhogy arról Győrfi Pál reggel tájékoztatott, hazaszállították a negyedik súlyos sérültet is Veronából. Nem sokkal dél után landolt a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a buszbaleset súlyos sérültjét szállító repülőgép.News--Hosszú Katinka: "Szörnyű tragédia a magyar diákokat szállító busz olaszországi balesete..."http://www.life.hu/news/20170123-hosszu-katinka-is-gyaszol-a-veronai-buszbaleset-miatt.htmlAz úszónőt is megdöbbentették a történtek, Instagram-oldalán nyilatkozott. A sztárok közül korábban Liptai Claudia, Majka, Rubint Réka és Geszti Péter szavait idéztük. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.