Teréz körúti robbantás sajtó nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
P. Lászlót gyanúsítják a Teréz körúti robbantással, aki eddig nem nyilatkozott a vádakkal kapcsolatban. Most először juttatott el közleményt, amelyben leszögezte, csak a sajtó nyilvánossága előtt hajlandó megszólalni.

Tavaly szeptemberben történt robbantás a Teréz körúton, nem sokkal később a TEK el is fogta a gyanúsítottat. P. László azóta előzetes letartóztatásban van, habár édesapja többször is azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy a fia lenne a tettes.

Megszólalt a Teréz körúti robbantó Forrás: TV2

Az apa szerint egyértelmű, hogy nem a fia látható a robbantóról nyilvánosságra hozott felvételeken. A gyanúsított azonban eddig még nem szólalt meg, most egy rövid közleményt juttatott el az ügyvédjén, Brunner Tamáson keresztül a PestiSrácok.hu-nak.

"Csak a tárgyalás (amennyiben arra sor kerül) nyilvánossága idején, a sajtó nyilvánossága mellett kívánok az ügyben egy-két dolgot elmondani"

- olvasható a közleményben. A védője korábban azt nyilatkozta, remélik, bebizonyítja a gyanúsított ártatlanságát az általuk kért antropológiai vizsgálat, mely egyértelművé tenné, hogy nem P. László látható a felvételeken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.